Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique somrient

Jesulín de Ubrique: els diners estalviats per no pagar la universitat d'Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique va evitar desemborsar milers d'euros

Jesulín de Ubrique va tornar a quedar en evidència quan va sortir a la llum la seva negativa a pagar els estudis a la seva filla gran. Va ser la mateixa Belén qui, trencant la promesa que li va fer a Andrea, va revelar el costat més negatiu de l'extorero. La col·laboradora tornava més venjativa disposada a deixar en evidència el pare de la seva filla i ho va aconseguir.

Molt es va parlar sobre aquest tema i poc sobre les raons que van motivar que Jesulín no corregués amb part de les despeses. Andrea va voler acabar els estudis al Regne Unit i ho va aconseguir gràcies a l'esforç de la seva mare. Mentrestant, el marit de María José Campanario es va estalviar una bona quantitat que no va trigar a sortir a la llum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El dineral que Jesulín de Ubrique es va estalviar en negar-se a pagar els estudis d'Andrea

Jesulín de Ubrique sempre ha estat la gran absència a la vida de la seva primogènita. Almenys és el que Belén ha traslladat des de fa més de 20 anys a l'opinió pública. La seva lluita sempre ha estat tirar endavant Andrea tot i no comptar amb l'ajuda de l'extorero.

Ho ha fet fins que la jove ha acabat la seva formació i ha trobat una feina per guanyar-se la vida. Una cosa del que Belén presumeix i n'està orgullosa perquè sent que l'esforç econòmic ha valgut la pena.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique amb el rostre seriós
Jesulín es va estalviar més de 20.000 euros cada any | GTRES

I no n'hi ha per menys, ja que els estudis que Andrea va cursar al Regne Unit no han estat especialment barats. Només conèixer les intencions de la jove d'estudiar en una prestigiosa universitat britànica, Belén va fer números.

Conscient que suposava una gran despesa i que el seu pare hauria de respondre amb la meitat, la col·laboradora va parlar amb Jesulín. Segons ella, al principi va acceptar, però més tard va decidir fer-se enrere i negar-se a pagar. El que va venir és història: Belén es va enfadar moltíssim i va tornar a qüestionar el paper com a pare de Jesulín.

El que no es va conèixer és l'enorme quantitat de diners que, amb la decisió, Jesulín es va estalviar. Tal com va publicar La Razón, el marit de l'odontòloga s'hauria estalviat més de 20.000 euros a l'any entre matrícula i despeses diverses. Tenint en compte que la carrera va durar uns quatre anys, només cal fer números.

Jesulín de Ubrique i la raó per la qual es va negar a pagar

Belén va posar en coneixement de Jesulín que Andrea tenia intenció d'acabar els estudis fora d'Espanya. Per a la col·laboradora va ser un alleugeriment, ja que, coincidint amb la majoria d'edat, era el millor perquè portés una vida tranquil·la.

Però el marit de María José no entenia com havent-hi universitats bones a Espanya, es decantava per una d'estrangera. Tot i que Jesús sempre s'ha fet càrrec de la manutenció d'Andrea, en aquesta ocasió les coses van ser diferents.

Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Jesulín no estava obligat a córrer amb les despeses universitàries d'Andrea | Catalunya Diari

Va consultar amb el seu advocat i, emparant-se en la llei, va veure que no hi estava obligat. Segons es va publicar, el fet d'escollir uns estudis a l'estranger quan a Espanya els pot cursar l'eximeix d'estar obligat a pagar.

«Els pares tenen l'obligació de pagar els estudis bàsics als fills», es va explicar a Sálvame. «Però tot el que es consideri un extra, perquè vulguis estudiar fora i tal, la llei a determinada edat no ho obliga», van aclarir.

Però això no va servir a la de Paracuellos que va continuar mantenint-se en els seus tretze reincidint en la idea de mal pare. Sigui com sigui, Andrea va aconseguir superar amb èxit els seus estudis aconseguint matrícula d'honor i una bona feina a Los Angeles. Només per això, a l'ex de Jesulín, li reconforta el dineral que li ha costat assegurar a la seva filla un futur.