Primer pla de Roberto Leal seriós a la presentació d''El Desafío'

Roberto Leal, trencat en recordar la pèrdua del seu pare: 'Va començar a tenir problemes'

El presentador de 'Pasapalabra' ha mostrat el seu costat més emocional al recordar el seu difunt pare

Roberto Leal va ser el convidat al nou programa de Joaquín Sánchez, 'El novato', i es va trencar després de recordar una de les persones que més ha estimat a la seva vida.

Roberto Leal es trenca parlant del seu pare

Roberto Leal és un dels presentadors de televisió més estimats. És la cara de 'Pasapalabra' i amb el seu carisma ha aconseguit conquistar milions d'espectadors.

Tot i que lluny de 'Pasapalabra', Roberto Leal és un humà com tots. És per això que Joaquín Sánchez ha volgut conèixer el presentador amb més profunditat a través del seu nou espai televisiu d'Antena 3.

Roberto Leal va ser el convidat a 'El novato', i Joaquín va tenir l'oportunitat de conèixer-lo més personalment. Uns dels temes que van tocar va ser la mort del pare de Leal, un període molt fosc a la vida del presentador de 'Pasapalabra'.

“El meu pare era un home molt especial perquè era paleta, treballava molt fora, ell se n'anava molt d'hora i arribava tard i quan arribava ell sopava abans que ningú perquè volia ficar-se al llit aviat”, va començar a explicar. "Precisament d'aquella personalitat que tenia tan potent, jo tenia una relació també molt propera amb ell perquè els meus primers treballs van ser amb ell".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La delicada salut del pare de Roberto Leal

El pare de Roberto Leal va morir dies abans que s'acabés el 2019 i va ser un cop molt dur per a ell i la seva família. “La vida no ha estat bona amb ell. Se'n va anar molt jove, amb 65 anys”, va explicar.

"Ell va començar a tenir problemes amb el sucre, era diabètic, tenia una diabetis d'aquelles dolentes. Al final, com són els nostres pares, gent de treballar i treballar, que no volien mirar-se les coses. Ell va començar amb 30 anys la diabetis, quan se la van diagnosticar, però no es va començar a posar insulina fins als quaranta-i-tants anys”.

Captura de pantalla de Roberto Leal amb rostre preocupat a 'El novato' de Joaquín Sánchez
Roberto Leal es trenca en recordar el seu ésser més estimat | Atresmedia

Tot i això, els problemes de salut no van trigar a manifestar-se: “Després, un dia als 52 anys, li va donar un infart i jo vaig pensar que no passava d'aquí. Vaig tenir la sort que em va agafar a casa meva. El que és la vida, que sembla que m'estava esperant perquè jo hi fos”, va explicar. "Després, a poc a poc es va anar apagant", va dir el presentador.

Roberto Leal va explicar a Joaquín que al seu pare li agradava molt presumir i que quan va començar a la televisió, ho va explicar a tots del poble. "Jo sé que ell estava molt orgullós”, va dir amb alegria.

Leal va explicar a Sánchez com de dur va ser estar separat del seu pare sabent que estava malalt. "Et costa molt fer-te a la idea que ja no hi és quan a sobre vius a la distància". Tot i això, el presentador de 'Pasapalabra' recorda molt el seu pare i parla sempre d'ell als seus estimats fills.