Captura del 'Deluxe' de primer pla de Gema Aldón

Gema Aldón publica un vídeo a OnlyFans i la reacció del públic és immediata

Gema Aldón és durament criticada després de publicar un vídeo a la plataforma de contingut adult

Gema Aldón ha fet un pas més en la seva carrera professional, obrint un compte a la plataforma d'OnlyFans i la gent l'ha criticat durament.

Gema Aldón anuncia el seu nou projecte després de 'Supervivientes'

Gema Aldón fins fa uns mesos era molt poc coneguda. La filla d'Ana María Aldón havia concedit algunes entrevistes, però no va ser fins al seu pas per 'Supervivientes' que realment la vam arribar a conèixer i la seva fama es va disparar. La seva manera de ser i el seu caràcter fort, va ser el que realment la va convertir en una de les protagonistes del reality.

Tot i això, Gema Aldón va patir una lesió que va retallar la seva estada a Hondures. Després de la seva aparició a 'Supervivientes', Gema Aldón ha decidit obrir-se a nous projectes professionals i un és el que ha anunciat a través d'Instagram.

Gema Aldón s'ha obert un compte a OnlyFans, una plataforma de contingut adult que s'ha posat molt de moda entre les cares més VIP.

A la publicació, Gema Aldón ha explicat molt emocionada que se sent molt orgullosa i còmoda amb la seva pell després d'haver patit un TCA durant tants anys.

"Em va costar molta feina reconciliar-me amb mi mateixa i entendre el valor que realment té el menjar… Això ja s'ha acabat! I em veig fantàstica i, el més important, amb tota la confiança del món en mi mateixa", va publicar al seu perfil.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gema Aldón criticada pel seu compte d'OnlyFans

Tot i que sembla que els seguidors de Gema Aldón no han rebut aquesta notícia amb tanta il·lusió. De fet, Gema ha rebut crítiques molt dures per obrir-se un compte a la plataforma de contingut adult.

Però això no sembla afectar-la, ja que l'exsupervivent assegura que se sent molt còmoda amb la seva pell i amb els "continguts eròtics" que anirà publicant.

Imatge de Gema Aldón sent entrevistada a 'Sálvame Deluxe'
Gema Aldón criticada pel seu salt a OnlyFans | Telecinco

Això sí, Gema Aldón ha especificat en un directe que “és un contingut fort, però no és gaire explícit”. Durant un directe d'Instagram, va voler calmar una mica la situació després de les reaccions que va obtenir el vídeo en llenceria que va publicar al seu perfil.

"A guanyar pasta amb dignitat", "una cosa és sentir-te orgullosa del teu cos i una altra, això... En fi", "això per mi és prostituir-se", "estàs venent el teu cos i nuesa per diners... I les conseqüències d'això?", "Què pensarà la teva filla quan et vegi?", són alguns dels comentaris negatius que Gema Aldón ha rebut després de l'anunci del seu OnlyFans.