Primer pla de Sonsoles Ónega molt emocionada a un plató de Telecinco

Sonsoles Ónega té un problema després de parlar amb el pare de Rosa Peral

Sonsoles Ónega intenta reforçar la seva audiència però acaba sent criticada

Sonsoles Ónega està en boca de tothom i no per un motiu precisament bo. Després de parlar amb el pare de l'acusada, la presentadora ha rebut una allau de crítiques per la seva actitud durant l'entrevista.

Sonsoles Ónega a l'entrevista amb el pare de Rosa Peral

Sonsoles Ónega ha arrencat la temporada televisiva amb el seu programa 'Y ahora Sonsoles' a Antena 3 i està competint amb el nou programa d'Ana Rosa, 'TardeAR' a Telecinco .

Per això, Sonsoles Ónega ha volgut reforçar el seu programa mitjançant exclusives per guanyar la fidelitat dels seus espectadors. Recentment, la presentadora va entrevistar el pare de Rosa Peral.

Durant l'emissió, Sonsoles Ónega va intentar ser empàtica amb el seu convidat, fins i tot li va arribar a dir: "M'imagino que cal ser molt fort per aguantar tants anys escoltar que la teva filla és una assassina".

Captura de pantalla de l'entrevista de Sonsoles Ónega amb el pare de Rosa Peral a 'Y ahora Sonsoles'
Sonsoles Ónega va intentar empatitzar amb el convidat durant l'entrevista | Antena 3

Aquest comentari i altres que Sonsoles Ónega va tenir en referència a l'acusada, van indignar l'audiència. Les crítiques no van trigar a caure, dient que Sonsoles estava "blanquejant assassins". Fins i tot un col·laborador del seu programa, Antonio Naranjo, la va criticar a la seva presència:

"Aquest cas és un cas jutjat amb una sentència confirmada pel Tribunal Suprem i amb un cúmul de proves d'una dimensió, que presentar aquesta dona com una víctima en lloc d'una culpable d'un assassinat terrible amb traïdoria, doncs no", va començar el periodista.

"És un assassinat preparat durant temps i comprovat amb proves pericials que demostren la connivència amb l'altre condemnat per assassinat,si almenys demanés disculpes i complís amb el seu càstig podia ser indulgent, però jo em nego a participar en el blanquejament d'assassins", va sentenciar.

Plouen les crítiques a Sonsoles Ónega

L'entrevista de Sonsoles Ónega al pare de Rosa Peral no va trigar a ser criticada. Una situació que va recordar molt a la cancel·lació de 'La noria' a Telecinco després de l'entrevista que van pagar a la mare del Cuco.

Però no és la primera vegada que acusen a Sonsoles Ónega de "blanquejar assassins". Aquesta mateixa setmana, 'Y ahora Sonsoles' va aconseguir el testimoni d'un jove que va denunciar Edwin Arrieta a Bogotà per assetjament i el va fer servir com a excusa per a un dels seus polèmics comentaris:

"La desgràcia de Daniel Sancho és trobar un tipus com aquest", va dir Sonsoles Ónega creant una gran indignació entre els usuaris de Twitter. "Jo crec que la desgràcia d'Edwin Arrieta és haver estat assassinat per Daniel Sancho", li va corregir Luz Sánchez-Mellado.