Imatge de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Rosa Peral

Rosa Peral: la dona del seu exmarit decideix explicar tota la veritat en una carta

La dona de l'exmarit de Rosa Peral s'ha pronunciat públicament

Rosa Peral torna a ser el centre de totes les mirades. Amb dues sèries estrenades a Netflix els últims dies sobre el seu cas, 'Las cintas de Rosa Peral' i 'El cuerpo en llamas', és, de nou, el centre d'atenció.

I no han estat pocs els que no han dubtat a parlar d'ella. L'última, la dona del seu exmarit Rubén. Mitjançant una carta, Antonia ha sentenciat públicament Rosa Peral.

L'actual dona del seu exmarit ha acusat Rosa Peral. I ha deixat clar que sí que va participar en el crim de la Guàrdia Urbana. Un que va commoure tota la societat catalana i que va inspirar fins a quatre capítols de 'Crims' a TV3.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La dona de l'exmarit de Rosa Peral trenca el silenci

Antonia, la dona de l'exmarit de Rosa Peral, s'ha pronunciat. Ha estat sobre el cas que aquests dies torna a ocupar tots els mitjans. El crim de la Guàrdia Urbana.

El programa 'Vamos a ver' de Telecinco ha fet pública una carta de la dona. Antònia ha decidit explicar tota la veritat sobre Rosa Peral.

L'exagent de la Guàrdia Urbana havia acusat Antonia de donar fals testimoni al judici. I és que la dona havia declarat que una de les filles de Peral havia vist que la seva mare apareixia ensangonada el dia del crim.

 • Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez
 • Imatge de Rosa Peral, encausada pel crim de la Guàrdia Urbana, durant el documental 'Les Cintes de Rosa Peral'
 • Primer pla de Rosa Peral somrient
 • Rosa Peral, assassina de Pedro Rodríguez, vestida amb unifrome de la Guàrdia Urbana
 • Imatge de Rosa Peral detinguda amb els Mossos d'Esquadra
 • Imatge de Rosa Peral, autora del crim de la Guàrdia Urbana
 • Rosa Peral i Albert López, en un dinar de treball, dies després de matar Pedro Rodríguez
 • Rosa Peral i Pedro Rodríguez, somrients
 • Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana
 • 1/9
 • Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez

Posteriorment, va rentar la roba amb lleixiu i es va dutxar. Sis anys després, i després de visionar el documental de Rosa Peral a Netflix, on assegurava que es tracta d'un testimoni fals, Antonia ha contestat.

Antonia sobre Rosa Peral: «No ho puc permetre»

«Em veig amb l'obligació de respondre, per al·lusions, a les greus i desafortunades acusacions que la protagonista fa sobre la meva persona», comença la seva carta Antonia.

A més, ha volgut aclarir com era la relació entre elles abans que es produís el crim. «Rosa i jo no ens portàvem malament, com ella explica».

«Des que es va produir la desaparició de Pedro i fins que la van detenir li vaig mostrar la meva comprensió i afecte trucant-li constantment per saber com se sentia».

Però les coses van canviar en sentir Rosa Peral la seva declaració al judici. «No va ser fins a les meves declaracions en el judici, en què òbviament surt perjudicada, quan em converteixo, juntament amb Rubén, en l'objectiu de la seva ira».

«Rosa dona a entendre de manera malintencionada que la meva declaració és falsa, inventant-me un relat per condemnar-la. No puc permetre que se m'acusi de testimoni fals en un judici d'uns fets tan greus».

Així, Antonia ha acusat Rosa Peral d'haver mentit per no inculpar-se de l'assassinat de Pedro Rodríguez. Cal destacar que Rosa Peral ja va ser condemnada el 2020 a 25 anys de presó acusada d'haver matat la seva parella en aquell moment.