Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín

Irene Urdangarin i el motiu pel qual no acceptarà mai Ainhoa Armentia

Irene Urdangarin es manté ferm en la seva postura

Irene Urdangarin ha demostrat en les últimes aparicions públiques que la seva relació amb el seu pare ha millorat. La noia va ser, dels quatre fills de l'exduc de Palma, la que, pel que sembla, es va prendre que el seu pare tingués una relació amb una altra dona que no era la seva mare. Tot i el canvi en l'actitud d'Irene, la jove es manté ferma en la seva postura cap a la nova parella del seu pare, Ainhoa Armentia.

Va ser l'experta en la Casa Reial, la periodista Pilar Eyre, que donava detalls del gir en la relació entre Iñaki i la seva filla. «Irene amb prou feines li dirigia la paraula, però aviat l'afecte es va imposar a l'enuig i la filla va perdonar el pare. Van tornar els moments feliços: rialles, abraçades, jocs…».

Primer pla d'Irene Urdangarin i Borbó amb rostre seriós en sortir de l'església
La petita dels Urdangarin va ser la que va portar més malament que el seu pare estigués amb una altra dona | Europa Press

Irene Urdangarin va ser la que pitjor es va prendre la separació dels pares

Segons explicava la periodista a la revista Lecturas, qui «pitjor es va prendre les fotos d'Iñaki i la seva amant va ser Irene. Una nena de 16 anys, sensible, simpàtica que, per estar molt aferrada a la seva mare, i també per la seva condició de dona, es va enfadar terriblement amb el seu pare».

Tot i això, i després d'un temps de reflexió i d'intents d'Iñaki per acostar-se a la seva filla, la situació ha millorat. Un fet que en gran manera ha estat possible gràcies a lajuda de la infanta Cristina. Ella hauria fet tot el possible perquè Iñaki i Irene recuperin el vincle que els unia.

Iñaki Urdangarin, Irene Urdangarin i la seva àvia, en la graduació de la petita del dia 17 de juny de 2023
La graduació d'Irene Urdangarin va reunir el seu pare amb la família Borbó | @GinaPerezSerra, Twitter

Eyre, a més, explicava que Urdangarin havia recuperat «l'afecte de la seva filla estimada, tan important per a ell». N'és una prova que l'exjugador d'handbol va anar a la graduació de la seva filla celebrada el mes de juny passat a Suïssa. Un moment en què Urdangarín veia per primera vegada els emèrits després de sortir a la llum la seva relació amb Armentia.

Tot i aquest acostament Irene té clar que no vol saber res de la nova parella del seu pare. Ella no vol tenir relació amb Ainhoa Armentia. Segons fonts properes a l'entorn de la infanta Irene, la considera responsable de la separació dels seus pares.

La jove té clar per què mai acceptarà la nova parella del seu pare

La filla petita dels exducs de Palma el que realment desitja és que els pares tornin a estar junts. Va ser fa pocs dies durant un partit d'handbol on jugava el seu germà Pablo quan Irene va deixar clara la seva il·lusió. Ella era a la grada quan va ser testimoni de la salutació afectuosa dels seus pares, les càmeres van ser capaces d'immortalitzar aquell moment i el gest de la jove.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023
Irene Urdangarin no vol saber res de la parella del seu pare | Europa Press

Pel que sembla, aquesta cordialitat és perquè finalment l'exparella hauria arribat a un acord de divorci que se signarà les pròximes setmanes. Una entesa que, contràriament als seus pares, no alegraria Irene. La benjamina de la família el que voldria és que els seus pares es reconciliessin i aquesta separació legal no arribés mai.

Segons Elcierredigital, Urdangarin, que hauria rebut un milió d'euros d'acord amb el que va pactar, cobrarà 25.000 euros mensuals de per vida. Pel que sembla, i segons el diari esmentat, serà l'emèrit qui farà front a aquesta important despesa atès que a la infanta li seria impossible assumir aquesta quantitat.