Primer pla d'Anabel Pantoja somrient

L'exparella d'Anabel Pantoja torna per donar una última hora que pocs esperaven

Anabel Pantoja no ha estat sincera sobre el seu últim amor i ara la veritat ha sortit a la llum

Anabel Pantoja ha deixat de dependre de la seva família per convertir-se en una estrella que brilla amb llum pròpia, però això té un preu que no sempre és fàcil de pagar. Anabel va mantenir una relació amb l'esportista Yulen Pereira després de coincidir amb ell a 'Supervivientes'. Ara bé, què ha passat des de llavors?

Segons ella, gaudeixen d'una relació estupenda i continuen mantenint contacte, però Yulen ha reaparegut i ha donat una última hora que contradiu aquesta informació.

Anabel Pantoja està desenvolupant una carrera brillant a les xarxes socials i no vol veure's esquitxada per cap polèmica. Tot i això, hi ha successos que no depenen d'ella i la reaparició de Yulen l'ha situada al centre de la polèmica. L'exsupervivent no ha parlat malament de la relació que van tenir, però sí que ha explicat la veritat i ha reconegut que en aquests moments no saben res l'un de l'altre.

Yulen Pereira i Anabel Pantoja passegen pels carrers de Madrid agafats de la mà
Anabel Pantoja va intentar protegir Yulen Pereira. | Europa Press

Anabel va intentar acabar bé amb el seu ex perquè no volia tenir problemes a l'esfera pública. No obstant això, mai va acabar de congeniar amb Arelys Rodríguez, mare de Yulen, i això va jugar en contra de la seva relació.

L'última hora que ha donat l'ex d'Anabel ho ha canviat tot, ja que ha reconegut que no són amics. «La relació és nul·la, res, zero», ha declarat. També ha explicat que no anirà a la boda d'Asraf Beno, malgrat ser «íntim» de la seva família, potser per no haver de coincidir amb Anabel.

Anabel Pantoja torna a estar al punt de mira

Anabel Pantoja no pot evitar ser una estrella del món de l'espectacle i, per això, hi ha molta gent que parla sobre el seu passat. L'últim xicot oficial que ha tingut, sense tenir en compte la seva relació actual, li ha desitjat que tot li vagi bé. Tanmateix, ha deixat clar que no és cert que en aquests moments siguin amics ni que mantinguin cap tipus d'enllaç.

Primer pla de Yulen Pereira posant somrient amb un barret
Yulen Pereira vol ser sincer. | GTRES

«Sempre li desitjo que li vagi bé i hi ha un respecte mutu i ja està, així és com està ara mateix», ha comentat. Aquesta informació n'ha enxampat molts de sorpresa, ja que la versió de Pantoja és una altra de molt diferent.

La 'influencer' s'ha enamorat del fisioterapeuta que treballa amb la seva tieta Isabel, que va conèixer durant la gira dels Estats Units. Hi ha dues versions completament contràries: uns diuen que Yulen va ser poc lleial i uns altres asseguren el contrari. Suposadament, Pereira va perdre l'interès per la sevillana perquè va veure que aquesta tenia massa química amb el treballador d'Isabel Pantoja.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!