Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient

Tamara Falcó i Íñigo Onieva, cada cop més a prop de ser pares: l'última hora

Tamara Falcó confia que d'aquí a poc temps es quedarà embarassada

Tamara Falcó està decidida a complir el seu somni de convertir-se en mare amb Íñigo Onieva. Dos mesos després de contreure matrimoni al palau El Rincón, la feliç parella vol formar la seva pròpia família. Tanmateix, el seu camí a la recerca del bebè va començar molt abans de donar-se el 'sí, vull'.

La marquesa de Griñón i l'empresari van acudir a una clínica per fer-se un estudi i una anàlisi de fertilitat fa uns mesos. Ara, en ple procés, la filla d'Isabel Preysler continua endavant i ja sap quin mètode farà servir per quedar-se embarassada. Es tracta d'un mètode importat dels Estats Units conegut com a naprotecnologia.

Tamara Falcó s'encomana a la ciència per convertir-se en mare

Tamara Falcó s'ha posat a les mans de professionals per poder quedar-se embarassada i formar així una família amb Íñigo. Ara que ja són marit i muller, l'únic que li falta a la marquesa de Griñón és experimentar la maternitat.

Per això, no ha dubtat a acudir a una clínica especialitzada en processos de fertilitat per garantir l'èxit, tal com avança en exclusiva Diez Minutos. Concretament, a la seu de Fertilitas, que es troba a la capital madrilenya. Fins allà s'han desplaçat Tamara i Íñigo per començar el procés que els convertirà en pares.

Plànol curt de Tamara Falcó amb rostre somrient
Tamara Falcó vol complir el seu desig de convertir-se en mare. | Europa Press

La filla d'Isabel Preysler segueix un tractament anomenat naprotecnologia. Es tracta d'un procés natural la base del qual es troba en el mètode Creighton, importat dels Estats Units. El darrer 8 de setembre les càmeres van captar el matrimoni entrant a la clínica encarregada de seguir el procediment i l'evolució del tractament.

Després d'una llarga lluna de mel i les seves vacances posteriors, toca tornar a la rutina i reprendre els compromisos tant professionals com personals. La marquesa té un nou projecte televisiu entre mans, però el que li fa més il·lusió és aconseguir el repte de quedar-se embarassada.

Amb 41 anys encara podria aconseguir el seu objectiu de manera natural, però Tamara es vol assegurar que tot va sobre rodes. És per això que no ha dubtat a demanar ajuda per identificar possibles problemes a l'hora de poder gestar una criatura. A la sortida de la clínica, les seves cares eren «la viva imatge de l'esperança». És evident que tant ella com Íñigo estan desitjant ampliar la família i confien que ho aconseguiran ben aviat.

Així és el mètode que està usant Tamara Falcó per quedar-se embarassada

Hi ha diversos mètodes per poder aconseguir un embaràs. En el cas de Tamara i Íñigo, la clínica els ha posat en coneixement una tècnica natural i molt nova. Tal com ha explicat la ginecòloga de la marquesa a l'esmentada revista, està molt allunyada dels mètodes que s'utilitzen més.

«La naprotecnologia no té res a veure amb la reproducció assistida. Són una sèrie d'estudis, hormones i tractaments naturals amb l'objectiu de suplementar hormonalment el cicle de la dona», explica.

Plànol curt de Tamara Falcó amb rostre somrient
La marquesa de Griñon ha acudit a una clínica de fertilitat. | Europa Press

Ara bé, en aquest procés Tamara no és l'única que està sota estudi. Íñigo també s'ha de sotmetre a avaluació i diagnòstic per descartar anomalies. «L'objectiu és descobrir l'origen del problema i posar-hi solució de la manera més natural possible», recalca l'especialista.

És per això que tots dos han d'acudir al centre i seguir les pautes marcades perquè el procés sigui efectiu. Les seves esperances estan posades en aquest innovador tractament i confien que aviat celebraran la bona nova.

De moment, és evident que la parella travessa el seu moment més dolç després de la crisi que va posar en risc el seu matrimoni. Ara, presumeixen d'amor i es mostren units i còmplices davant del projecte personal que tenen en comú.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!