Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Bárbara Rey amb les instal·lacions de Telecinco de fons

Telecinco pren una decisió amb Bárbara Rey i la reina Sofia surt perjudicada

Bárbara Rey no va tenir pèls a la llengua per parlar de la reina emèrita

Bárbara Rey s'ha convertit en la protagonista indiscutible del començament de nou programa de Telecinco 'Cuentos Chinos', presentat per l'icònic comunicador català Jorge Javier Vázquez.

I és que Telecinco ha fet un canvi de rumb en la seva estratègia televisiva que ha sorprès més d'un. Sobretot, ho ha fet en referència a una sèrie de personatges que estaven vetats a la cadena de Fuencarral des de fa uns mesos.

Una d'aquelles celebritats que estaven menyspreades tant a Telecinco com a Cuatro, les principals cadenes de Mediaset, era Bárbara Rey. Des del mes de març, l'exvedet no havia trepitjat cap plató del grup de comunicació de Fuencarral.

El cas és que la situació ha canviat. I al segon programa del presentador de Badalona, 'Cuentos Chinos', La Fábrica de la Tele ha pogut portar al seu programa l'artista Bárbara Rey.

Bárbara Rey deixa de ser vetada a Telecinco per a disgust de la reina Sofia

Sens dubte, tota una bomba després d'un primer programa que va ser una mica anodí i del qual el mateix Jorge Javier va fer autocrítica tot just començar l'edició d'aquest dimarts.

Captura del programa 'Contes Xinesos' amb Bárbara Rey
L'exvedet no va callar res en la seva estrena al nou programa del català a Telecinco. | Mediaset

Bárbara Rey va ser preguntada pels temes que més interessen als espectadors. I sobretot la seva entrevista es va centrar en la relació que va tenir amb el rei emèrit al seu dia. Ara bé, la mare de Sofía Cristo no només va parlar de Joan Carles, sinó que també va esmentar diverses vegades la reina emèrita, la reina Sofia. Un fet que segur ha entristit força l'emèrita, que sap de sobres tot el que encara podria explicar sobre Joan Carles i les seves suposades relacions fora del matrimoni.

Bárbara Rey va revelar aspectes inèdits de la seva relació amb l'emèrit i va parlar de la reina Sofia

Això és una cosa que va cridar molt l'atenció en la tornada de l'artista a Mediaset. La veritat és que Bárbara Rey va parlar sense embuts, tal com ens té acostumats els últims temps. Així ho va decidir des que es va posar a explicar a diverses cadenes de televisió el que va viure amb el rei emèrit.

En un moment donat, Bárbara Rey ha confessat que «hauria estat molt bo per al rei que continuessin tenint relació. A mi m'han costat molts diners possiblement la relació. He estat molts anys sense treballar i era una persona que treballava molt. Ell no crec que ho hagués fet, però aquestes persones solen tenir un entorn molt fluid».

Muntatge amb les cares de Bárbara Rey i la reina emèrita Sofia
Bárbara Rey va parlar de la trobada que va tenir al seu dia amb la reina Sofia. | catalunyadiari.com

A més, la flamant convidada del català ha contestat a 'Cuentos Chinos' una pregunta que fins ara mai no hi havia reparat. Jorge Javier l'ha qüestionada per la personalitat de la reina Sofia.

A la llum l'acostament entre Bárbara Rey i la reina Sofia

Per part seva, Bárbara Rey ha parlat així de l'exmonarca: «La reina Sofia ha estat molt bona reina, potser també ha aguantat molt pel futur del seu fill».

La sorpresa de la nit ha arribat quan ha confirmat haver tingut una conversa amb la reina Sofia. «Un dia vam estar en un aniversari del rei», ha confessat, quan Joan Carles mantenia una relació sentimental amb la vedet.

Per acabar-ho d'adobar, al final del programa d'ahir ens vam assabentar que Bárbara Rey serà nova col·laboradora fixa de 'Cuentos Chinos'. Tot i això, s'unirà a l'elenc de col·laboradors actuals com ara Anabel Alonso, Susi Caramelo, Antonio Castelo o Germán González, entre d'altres.

Sens dubte, tothom parlarà de les aparicions de l'exvedet al programa del presentador de Badalona. I és que el primer dia ja s'han vist les seves primeres intencions: que no callarà ni una, tal com ha fet en aquesta darrera etapa de la seva vida.

Ara, la reina Sofia haurà d'aguantar el xàfec quan creia que Telecinco li havia donat un respir en vetar durant un temps indefinit Bárbara Rey.