Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap

El detall de Marta Riesco amb els fills d'Antonio David Flores que ningú va valorar

Marta Riesco ha tornat a reivindicar-se a les xarxes socials

Marta Riesco és una dona que no amaga les coses i després de la seva ruptura amb l'exguàrdia civil, ha donat certs detalls que no deixen en bon lloc Rocío Flores. A més, continua acusant-la d'influir que la relació amb l'exguàrdia civil no arribés a bon port.

S'ha parlat molt de la relació que ha mantingut Marta Riesco amb la noia. La veritat és que, últimament, la reportera no ha amagat que mai va veure amb bons ulls que el seu pare tingués una relació sentimental amb ella.

Durant les últimes hores, la comunicadora s'ha referit a la neta de Rocío Jurado. Ha parlat de la 'influencer' explicant certs detalls que sens dubte ningú va valorar al seu dia. Un gest que afecta els fills d'Antonio David i ha recordat al canal de YouTube d'un home de confiança, com és Javi Oliveira.

ENTREVISTA EXCLUSIVA a MARTA RIESCO contra Antonio David, Olga Moreno y Rocío Flores ¡BOMBAZO!

Marta Riesco treu a la llum el gest generós que va tenir amb els fills de la seva exparella

Marta Riesco s'ha deixat emportar i ha parlat de tots els temes que li confereixen. Sobretot d'aquell estira-i-arronsa amb la filla de la seva exparella, que sempre va posar impediments perquè la relació fos un èxit.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco, Rocío Flores i Antonio David Flores
El gest de Marta Riesco que pocs van valorar i que afecta Rocío Flores | España Diario

«Ell té por de la reacció de la seva filla perquè la seva filla li va dir que si estava amb mi, la perdia com a filla. Aquest és el motiu pel qual ell vol amagar que estem junts. Llavors jo dic que no, que vaig a parlar amb la seva filla i és el que vaig fer, però després de rebre diversos missatges desagradables, em va bloquejar», va afirmar Marta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que Marta Riesco ha denunciat a l'esmentat canal que Antonio David sempre va tenir por de confessar a la seva filla com n'estava d'enamorat.

Marta Riesco no es talla a l'hora de parlar de Rocío Flores

Marta assegura que l'andalús vivia coaccionat totalment i sabia que la relació amb la seva filla es podia acabar si li confessava que seguia amb la reportera.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i Rocío Flores amb rostre seriós
Marta ha explicat un episodi que ha deixat Javi Oliveira al·lucinant | España Diario

«Si ell no s'atreveix a dir-li a la seva filla que encara està enamorat de mi, que m'estima amb bogeria i que vol tenir una vida amb mi per por de la reacció de la filla, ja soc jo aquí per dir-ho a la filla», va exposar fa escasses hores.

Per si no n'hi hagués prou, Marta Riesco ha posat els punts sobre les is pel que fa als motius de la seva enemistat amb la germana de David Flores.

«La continuo culpant un 90% de la ruptura amb la meva parella, ella sap el perquè», ha sentenciat Marta Riesco, molt enfadada. En aquell moment, Marta Riesco ha explicat un episodi que mai es va arribar a valorar. Va ser el dia que ella li va deixar el seu pis perquè «s'operés els pits».

«Es va operar els pits i quan va tornar em va dir que no venia al meu aniversari»

«Ella m'ha deixat malament en molts moments. I l'última va ser que mentre li operaven els pits em vaig quedar amb els fills d'Antonio David Flores: David i Lola».

«Es va operar els pits i quan va tornar em va dir que no venia al meu aniversari. Ella es va quedar amb Olga. I això que jo li vaig deixar el meu pis de Madrid perquè s'operés els pits i Antonio David em va deixar sola amb les filles», confessava Riesco.

D'altra banda, la comunicadora també ha tingut temps per parlar de Rocío Carrasco. Una dona a qui continua sense donar-li la raó. Però, això no vol dir que no pugui carregar contra la «covardia d'Antonio David com a parella» i que «no hagi estat a l'altura».