Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela

Terelu Campos parla de la seva mare: «He pregat molt perquè se n'anés»

Terelu Campos confessa com va patir els últims mesos de vida de la seva mare

Terelu Campos ha reprès els seus compromisos professionals després de la mort de la seva mare i s'ha sincerat al seu blog de Lecturas. Encara destrossada després dels fets, la presentadora ha publicat un article punyent i «el més difícil de la meva vida».

En les seves paraules s'aprecia com li resulta de complicat continuar endavant turmentada pel record de l'infern pel qual va passar. Han estat mesos lluitant contra una malaltia incurable que va anar minvant la salut de María Teresa fins al final. Així ho ha relatat la germana de Carmen Borrego i, fins i tot, ha confessat que va arribar a pregar «perquè se n'anés».

Terelu Campos explica com va patir la seva mare abans de morir

Terelu Campos era conscient que la malaltia que patia María Teresa Campos no tenia cura. A poc a poc, la seva salut va empitjorar fent que, tant la mítica presentadora com la seva família, es veiessin impotents davant el seu patiment.

La més gran de les Campos ha estat allunyada dels mitjans des que la seva mare va ser enterrada, però ara ha tornat a la feina. «Així ho hauria volgut ella, malgrat el dolor i la seva absència», reconeix al seu blog.

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu reconeix que aquests darrers mesos han estat un infern. | Mediaset

Des de fa mesos tots eren conscients de què passava de portes per a dins sense que transcendís gaire més sobre el seu estat delicat. La seva família així ho va voler, però ara Terelu ha fet un pas endavant desfogant-se i revelant com va patir la seva mare.

«Ha patit, durant gairebé onze mesos, l'espant més gran de la vida de qualsevol ésser humà. El cervell la va devorar i el cos la va consumir», comenta. El mal de veure-la en aquest estat era de tal magnitud que la col·laboradora reconeix haver «pregat, moltes vegades, perquè se n'anés».

Primer pla de Terelu Campos i Carmen Borrego, totes dues amb rostre seriós, a la porta del tanatori de La Paz, a Madrid, el 5 de setembre de 2023
Les filles de María Teresa han estat amb la seva mare fins a l'últim moment. | Europa Press

Tot i que per a alguns això pot resultar «monstruós», per a Terelu era la millor manera d'acabar amb el patiment de la seva mare. «Sé que era el millor per a ella!», opina. El fet de veure-la consumint-se cada dia ha estat un turment per a Teresa, però també per a familiars i amics.

A l'article, la col·laboradora fa un repàs per la vida de la seva mare en una mena d'homenatge a una vida plena de sacrifici. Reflexiona sobre la seva vida professional i reconeix quant va lluitar per treure les seves dues filles endavant després de la mort del seu pare.

Terelu reconeix com va lluitar la seva mare per tota la família

Durant aquests dies s'ha parlat molt sobre la vida de María Teresa Campos. S'han fet repassos sobre la seva carrera professional i com estimava les seves filles. Tanmateix, Terelu ha ofert una visió diferent. La d'una filla que ha estat testimoni de la lluita constant d'una mare per tirar endavant la seva família. Perquè tal com la col·laboradora va dir: «Ha mort María Teresa Campos, però, per a mi, ha mort la nostra mare».

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019
María Teresa va lluitar perquè a la seva família no li faltés res. | Europa Press

Al seu blog, Terelu confessa com la mort del seu pare va obligar la periodista a «ser pare i mare alhora». Era una altra època i les coses no eren tan fàcils com ara, però Teresa no es va acovardir i va decidir deixar Màlaga per buscar-se la vida a Madrid.

«Al principi tot era més complicat, no estàvem al nostre entorn, ni teníem a prop la nostra família. No va ser una etapa de color de rosa: un dia tenia un bon sou i un plus i, després, li'l treien», recorda.

L'únic desig de Teresa era que a la seva família no li faltés de res i se'n va anar sent conscient que havia aconseguit el seu propòsit. El seu esforç va valer la pena i, avui dia, el clan Campos és un dels clans més reconeguts d'Espanya.

«Ens va tirar endavant a tots. Ella ens ha donat el benestar més gran no només a nosaltres, sinó a tota la seva família. Només va guanyar diners per donar-los i cuidar els seus», reitera valorant l'esforç i la manera de ser de María Teresa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!