Adara Molinero, amb rostre seriós, asseguda a la palapa de 'Supervivientes 2023'

Adara Molinero, en xoc: descobreix els quilos que ha perdut a 'Supervivientes'

Adara Molinero s'ha sorprès amb el seu canvi d'imatge

Adara Molinero s'hi va quedar en xoc quan va descobrir els quilos que ha perdut a 'Supervivientes' després de gairebé quatre mesos de concurs. Adara va arribar a disputar-se els 200.000 euros del premi amb Bosco, però va ser el nebot de Pocholo qui va aconseguir la victòria.

Abans de posar rumb a Espanya, la supervivent es va poder veure per primera vegada al mirall i comprovar com el seu físic havia canviat. La seva sorpresa va ser màxima quan va desplegar el pergamí que li comunicava quant de pes havia perdut.

Adara Molinero descobreix quant de pes ha perdut a 'Supervivientes'

Ahir, 29 de juny, 'Supervivientes' es va acomiadar de la seva edició recordant els darrers dies dels concursants a Hondures. Mitjançant un vídeo recopilatori ple d'emoció, els espectadors van ser testimonis del primer contacte dels concursants amb la realitat.

Un a un passaven davant del mirall per veure quant havien canviat i quants quilos havien perdut aquests mesos a Hondures. Adara Molinero s'enfrontava a aquest moment emocionada i molt nerviosa: «Quines ganes d'aquest moment, tres mesos i mig sense mirar-me al mirall», deia.

Adara Molinero amb les mans al cap i fent un gest de preocupació
Adara s'ha mirat per primer cop al mirall després de mesos. | Mediaset

Una de les coses que més va preocupar Molinero era el tallada de cabells a què es va sotmetre a canvi d'una recompensa. Adara no estava gaire convençuda del seu nou estilisme, però després de veure's al mirall es va veure molt afavorida.

«Estic supermorena, me'n vaig increïble! Mare meva!», exclamava. Després del primer contacte amb la seva imatge, va arribar el moment de conèixer el pes que havia perdut. Adara va afirmar que havia «passat molta gana» i estava segura que havia aprimat força, concretament entre 7 o 8 quilos.

Tot i això, és evident que el cas de Molinero ha estat totalment extraordinari, ja que ha estat la supervivent que menys quilos ha perdut: el pergamí va revelar que només havia aprimat 3 quilos.

Adara Molinero mirant-se al mirall a 'Supervivientes' 2023
Adara ha perdut 3 quilos. | Mediaset

Sembla que el cos d'Adara llueix ara molt millor que quan va començar la seva aventura a Hondures. Les primeres setmanes sí que va experimentar una baixada de pes, però amb el pas dels mesos se l'ha vista més recuperada. Per això, els espectadors han sospitat que podria haver rebut més menjar que la resta de supervivents. Tot i això, la seva situació podria tenir una explicació mèdica.

La raó que Adara Molinero hagi perdut tan poc de pes a 'Supervivientes'

Adara ostenta el rècord de ser una de les participants que ha millorat notablement el seu físic durant el concurs. Juntament amb Alma Bollo, que tampoc va experimentar una baixada de pes cridanera, Molinero amb prou feines s'ha aprimat.

La veritat és que l'exhostessa ja era de constitució prima, per la qual cosa aquests mesos sense menjar adequadament hi haurien tingut un efecte immediat. Lluny d'això, va arribar a la final amb millor aspecte que amb el que se'n va anar a Hondures. L'explicació podria tenir un motiu de salut. Una experta en nutrició ha assenyalat que això hauria fet que Adara amb prou feines s'aprimés i, fins i tot, sembli que hagi agafat més pes.

Muntatge de fotos d'Adara Molinero en bikini abans y després del seu pas per 'Supervivientes 2023'
Adara ha engreixat a la recta final de 'Supervivientes'. | Mediaset

Segons ha explicat, les persones de constitució prima, en perdre pes dràsticament, acumulen líquids «per no desmaiar-se ni tenir cap trastorn de volum». Una altra raó podria ser que Molinero hagués patit una gastritis a causa de la mala alimentació.

Sigui com sigui, anit es va aclarir la gran incògnita. Al marge del que comenta la nutricionista, Carlos Sobera va fer un apunt sobre les pujades i les baixades de pes d'Adara. Pel que sembla, realment l'exconcursant de 'Gran Hermano' havia perdut més quilos dels que s'indicava al pergamí. «Adara va perdre més de 3 quilos, en va perdre més de 6, però va recuperar uns quilets a la taula de les temptacions», va puntualitzar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!