Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient

Belén Esteban dona una notícia sobre Miguel Marcos que emocionarà Andrea Janeiro

Belén Esteban ha explicat una cosa sobre Miguel Marcos, per a sorpresa d'Andrea

Belén Esteban s'ha pres uns dies de descans després de l'intens final de 'Sálvame', el programa en què va treballar durant 14 anys. Tot i que ja ha anunciat que té altres projectes entre mans, la de Paracuellos ha decidit fer una pausa. Ara, Belén Esteban ha aprofitat per compartir alguna cosa relacionada amb el seu marit que sens dubte alegrarà la seva filla, Andrea Janeiro.

Belén ha posat rumb a la localitat llevantina de Benidorm on s'escapa sempre que té ocasió. És un lloc on ha passat molt bons moments i on se sent com a casa. Allí és on Belén ha decidit passar uns dies amb el seu marit Miguel Marcos i la seva mare, Mari Carmen Menéndez.

Com és en realitat la relació entre la mare de Belén Esteban i el seu marit?

La que va ser col·laboradora de 'Sálvame' està molt unida a la seva mare, cosa que presumeix amb orgull a les xarxes. «La meva il·lusió més gran: veure la meva mare», escrivia Belén Esteban al costat d'una imatge en què les dues apareixen abraçades i felices. A més, també ha compartit una altra imatge on explica l'excel·lent relació que hi ha entre Miguel Marcos i la seva mare.

Storie de Belén Esteban on apareixen la seva mare i Miguel Marcos junts i somrients
Belén ha presumit de la bona relació entre la seva mare i el seu marit Miguel Marcos | Instagram, @belenestebanmenendez

«Ningú sap com s'estimen gendre i sogra; és molt fort, i jo tan orgullosa», explica Esteban amb una imatge de tots dos molt còmplices. Belén és feliç amb el seu marit, amb qui fa quatre anys que està casada i deu de relació. Però, si hi ha alguna cosa que completa la seva felicitat és saber l'afecte que es tenen la seva parella i la seva mare.

Així ho vam poder comprovar en ocasió de l'aniversari de Mari Carmen en un vídeo que va compartir la seva filla. S'hi pot apreciar l'afecte que els seus fills, les nores i el gendre li tenen, però també l'especial afecte que ella sent pel marit de la seva filla, Belén. «Bé, el meu gendre és especial», diu Mari Carmen, i Belén contesta somrient: «No donis tant la cara per Miguel».

A la tertuliana l'emociona comprovar com és la relació de la seva mare amb el seu company de vida. Ella ha estat amb la seva filla a les bones i a les dolentes. Així, Belén li agraïa fa pocs dies el seu suport incondicional: «Et vull agrair la paciència que has tingut amb mi aquests anys i el que has hagut de passar».

Andrea Janeiro ja sap el que Belén Esteban ha explicat a tothom

Va ser durant l'últim 'Deluxe' quan Belén Esteban connectava telefònicament amb la seva mare. Aleshores, aquesta va sorprendre tothom contestant les seves paraules. «Vull donar les gràcies en nom meu, de les meves amigues i de gent gran a La fábrica de la tele. Ens heu fet una putada traient-ho perquè jo vaig pel passeig i la gent em diu «a veure, per què treuen 'Sálvame'?» i jo els dic: «no ho sé»».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén, que travessa un bon moment personal, ha vist com, malgrat la fi de 'Sálvame' , té altres opcions professionals. La seva faceta com a empresària al capdavant de 'Sabores de la Esteban' i el nou repte a la plataforma Netflix li permeten ser optimista i mirar el futur amb gran il·lusió.

Primer pla de Andrea Janeiro
Andrea Janeiro és conscient de la bona relació que hi ha entre la seva àvia i el marit de la seva mare | España Diario

La seva filla, Andrea Janeiro , tot i que viu als Estats Units, és coneixedora de la felicitat de la seva mare així com de l'excel·lent relació entre el marit d'aquesta i la seva àvia. Precisament, fa poques setmanes Belén confessava: «A la meva família som tres, i el veritable pare és Miguel». Unes declaracions amb què la col·laboradora deixava clar que, encara que el pare d'Andrea sigui Jesulín, qui ha exercit com a tal és el seu marit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!