Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adara Molinero amb les mans al cap i fent un gest de preocupació

Adara Molinero, després de 'Supervivientes': els secrets de la nit d'amor amb Bosco

Adara i Bosco es fan un petó a 'Supervivientes' per confirmar el seu amor

Adara Molinero ha estat una de les concursants de 'Supervivientes' de què més s'ha parlat. Això ha generat tota mena d'informacions i comentaris que, ara que el 'reality' s'ha acabat, ha d'afrontar. En concret, haurà de parlar fort i clar del que la uneix realment a Bosco.

Adara, per ser exactes, es veurà en l'obligació de confirmar o desmentir la nit de passió amb el jove. Una vetllada 'ardent' de què ara s'han revelat tots els secrets. Ja ho ha fet. A l'última gala de 'Supervivientes' ha reconegut que està «il·lusionada» amb Bosco. Diu que l'ha començat «a veure més maco».

Adara Molinero confirma el seu idil·li amb Bosco

La guanyadora de 'GH VIP 7' ens ha sorprès als espectadors del 'reality' a la recta final d'aquest. No ho diem pel seu canvi de comportament amb Asraf, ens referim al seu flirteig més que evident amb Bosco. Ara bé, durant el concurs, amb qui va tenir una cosa semblant a un flirteig va ser amb Artùr.

No obstant això, Adara Molinero els dies que ha passat a Espanya amb els seus companys ha fet un gir sentimental. Així, se l'ha pogut veure dormint al costat de Bosco al mateix llit, llançant-se 'indirectes' i fins i tot intercanviant mirades i somriures còmplices. Això ha comportat que molts seguidors del programa hagin titllat els dos concursants d'estrategs. Sí, d'estar 'fingint' un idil·li per continuar tots dos al 'reality' i poder així endur-se el premi.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú abrassats a una finestra el 22 de juny de 2023
Adara Molinero s'ha apropat molt a Bosco últimament | Mediaset

Però, especulacions d'estratègies a part, el que és cert és que ha sortit a la llum una informació que deixaria per terra aquesta teoria. La revista Lecturas ha revelat que Molinero i Bosco han gaudit d'una nit força desenfrenada.

Pel que sembla, aquesta vetllada va transcórrer abans que comencessin a viure a la casa on han estat diverses setmanes. Va ser a l'hotel on es van allotjar un parell de dies abans de deixar Hondures. Allà, «van compartir diverses hores de sexe en una de les habitacions de l'establiment on també pernoctava l'equip tècnic del programa».

Imatge de Bosco Martínez-Bordiú amb Adara Molinero en la Palapa de Supervivientes 2023
Adara Molinero ja sap que se li atribueix una vetllada molt sexual amb el seu company | Mediaset

Adara, ara que el concurs ha acabat, s'haurà de manifestar sobre aquesta suposada trobada íntima. Haurà de confirmar-ho o desmentir-ho, atès l'interès que ella i tot el que l'envolta desperten.

Si acaba per reconèixer que això és cert, farà història als 'realities'. Sí, perquè serà la concursant que en tots els que hi ha participat ha trobat l'amor. I és que a 'GH' va iniciar una relació amb Pol Badía, a 'GH VIP' amb Gianmarco i, en aquest concurs, amb el nebot de Pocholo.

Adara Molinero i Gianmarco, besant-se en GH Vip
No seria la primera vegada que Adara Molinero té un idil·li en un 'reality' | Telecinco

Adara Molinero té més fronts oberts

Adara Molinero no només haurà d'afrontar el suposat afer amb el seu company, també haurà de fer el mateix amb altres assumptes rellevants. Per exemple, hi ha interès a saber què pensa que el seu últim exxicot, Rodri Fuertes, hagi fet les paus amb la seva parella anterior, Bea Retamal. Tots dos han enterrat la destral de guerra i mantenen la cordialitat, cosa que potser no serà del gust de la madrilenya, ja que no suporta la seva excompanya de concurs.

Per descomptat, també haurà de donar resposta a totes les crítiques que ha rebut les últimes setmanes per trencar la seva amistat amb Asraf i acusar-lo de teatrer i de fals. Un comportament el seu que li va fer perdre molts defensors.

Adara Molinero i Asraf Beno discutint a 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero haurà d'explicar el seu canvi de postura amb Asraf | Mediaset

El tercer front obert que té fa referència a la seva silueta, ja que són molts els que l'han acusat de fer trampes. Sí, d'haver menjat d'amagat o d'haver robat aliments, perquè creuen que no s'ha aprimat tant com altres supervivents. És més, diuen que fins i tot sembla haver-se engreixat. Adara Molinero , tan clara com sempre, segur que no té cap objecció a parlar de tots aquests assumptes.