Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients

Isa Pantoja i Asraf Beno: en què es gastaran la dinerada de 'Supervivientes'

Isa Pantoja i Asraf Beno tenen grans plans després del final de 'Supervivientes'

Asraf Beno ha estat la gran revelació d'aquesta edició de 'Supervivientes 2023'. El xicot d'Isa Pantoja acceptava l'oportunitat i, per descomptat, s'ha entregat en cos i ànima al concurs.

El model ceutí ha estat un dels concursants més ben pagats de l'edició. Però, a més, Isa Pantoja ha estat al peu del canó com a defensora del seu concurs, per la qual cosa també es deu haver endut un bon pessic.

Ara que el concurs ja ha arribat al seu final, la parella té grans plans. Entre ells, les imminents noces que han estat posposant des del 2020 o mantenir la impressionant casa on viuen. No hi ha dubte que la dinerada guanyada gràcies a 'Supervivientes' els anirà de meravelles per fer front a aquests plans.

Isa Pantoja i Asraf Beno té grans plans per al futur

Molt pocs apostaven per la relació d'Asraf Beno i Isa Pantoja, però, contra tot pronòstic, la parella ja fa més de tres anys que manté una relació. Rumors de separació, polèmiques familiars i escàndols televisius han format part de la seva vida els últims anys, però han continuat apostant per l'amor.

A més, durant aquests últims mesos, Asraf Beno es llançava a l'aventura de 'Supervivientes', amb Isa Pantoja com la seva defensora. Sens dubte, això ha estat una altra dura prova de foc per a la seva relació. No ha d'haver estat gens fàcil suportar la pressió mediàtica a què han estat exposats durant tant de temps.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja des del plató i Asraf Beno plorant mirant cap abaix el 18 de juny de 2023
Isa Pantoja i Asraf Beno han guanyat una dinerada a 'Supervivientes 2023' | Mediaset

Tot i això, la veritat és que, gràcies a la participació d'Asraf Beno, tant ell com Isa Pantoja han pogut guanyar uns bons diners. Aquesta dinerada que han pogut generar els anirà molr bé per al casament que, segons han revelat, es planeja després d'estiu.

Estem segurs que no serà un casament senzill. Després d'haver-la endarrerit durant gairebé 4 anys, serà una celebració amb magnificència. «Fa temps que l'endarreríem. Quan surti, estiuet i casament», revelava Asraf Beno a Hondures.

D'altra banda, Isa Pantoja corroborava les paraules del seu xicot, afirmant que el setembre serà el mes indicat: «Estic preparant les noces per al setembre. No ho havia dit? Crec que la data no l'havia dit. La data no la sé però serà al setembre», asseverava. Segons han decidit finalment, la celebració serà a Madrid.

Després d'especulacions sobre si serà al Marroc o a Andalusia, la capital serà l'elecció. «La farem a Madrid. La faré a Madrid perquè veient el percal, molta gent d'Andalusia no vindrà, així que la majoria serà de Madrid», confessava la filla de la 'tonadillera'.

L'espectacular casa d'Isa Pantoja i Asraf Beno

Però, el casament no és l'únic pla en què gastaran part dels diners guanyats a 'Supervivientes 2023'. La parella viu en un impressionant dúplex de lloguer al bell mig de Puerto de Santa María. Des de fa cinc anys, Isa hi viu per estar així més a prop del pare del seu fill i que tot sigui més senzill.

Imatge d'Asraf Beno al costat de la seva parella, Isa Pantoja, somrient
La parella planeja casar-se després de l'estiu | Europa Press

«Aquest és l'únic lloc que veig com casa meva. Quan es va acabar el confinament i vam haver d'anar a Madrid, jo plorava, em feia pena anar-me'n», ha revelat la noia per a Lecturas. Després de quatre mesos separats, la parella podrà gaudir de la casa durant tot l'estiu i passar així unes setmanes de desconnexió total.