Primer pla de la presentadora Emma García a un photocall amb un somriure

Emma García descobreix a 'Fiesta' la suposada infidelitat d'una famosa de Telecinco

Emma García ha deixat en evidència la seva companya

Emma García és a punt de marxar de vacances d'estiu i de deixar 'Fiesta' en mans dels seus substituts. Però, mentre arriben, continua al capdavant del programa vivint moments molt intensos com el seu 'xoc' amb Raquel Bollo i també donant informacions inesperades com l'engany d'una dona molt famosa de Telecinco.

Emma García s'ha quedat al·lucinant en assabentar-se del nom de la companya de cadena que va ser infidel a la seva parella. I és que aquesta persona ho ha explicat en directe fort i clar.

Emma García ja sap qui és la infidel

Emma García intenta donar al seu programa les millors exclusives i les informacions més sorprenents. Això és el que ha fet ara, en revelar el nom d'una companya de Mediaset que va enganyar la que era la seva parella des de feia deu anys. En concret, qui va fer això no va ser cap altra que Chelo García-Cortés.

La presentadora basca ha tingut accés a aquesta dada de mans del perjudicat de la traïció, José Manuel Parada. Ell ha decidit explicar la veritat després que la seva ex, a la seva biografia, l'hagi titllat de no ser-li fidel. No està disposat a quedar en mal lloc pel que considera una mentida, per la qual estaria disposat fins i tot a recórrer a la justícia.

Chelo García Cortés amb José Manuel Parada posant junts en un photocall
Emma García sap que Chelo i José Manuel van tenir una llarga relació sentimental | Mediaset

Emma García l'ha vist molt enfadat després de veure un vídeo on Chelo li feia aquesta acusació. Tan molest estava que ha dit: «Quina poca vergonya. Durant molts anys he defensat que es pot acabar l'enamorament de la parella, però no s'ha d'acabar l'afecte».

«Fa molts anys que callo i perdono, perquè volia que fóssim un exemple, ja que hi ha tantes parelles que quan se separen deixen de parlar-se i discuteixen. S'han comentat moltes coses que no són certes i qui no va mentir vaig ser jo. Aquesta infidelitat que diu que jo vaig cometre no ha passat». Emma l'ha vist afegir: «La relació entre ella i jo no s'acaba per una infidelitat meva. En tot cas, i mai ho he dit, s'acaba per una de Chelo. I ja està».

Captura del programa 'Fiesta' amb José Manuel Parada i Chelo García Cortés
Emma García l'ha vist acusar la famosa de ser-li infidel | Mediaset

Emma García s'ha quedat bocabadada amb el que va explicar el seu convidat. Després, ella ha volgut saber si Parada es refereix al fet que van trencar per la famosa trobada sexual de Chelo amb Bárbara Rey. Davant del que ell ha estat molt clar: «No, en aquella ocasió no hi va haver infidelitat perquè hi estàvem tots».

«No ho havia explicat mai, però és que em sembla indignant tot el que ha dit ella. He estat una persona que ha sabut estar i callar. I he sabut també no parlar mai de la intimitat de ningú, però fins aquí».

Emma García ha descobert també l'origen del seu enuig

Emma García és conscient que aquesta sorprenent declaració de José Manuel ha arribat després de la publicació de les memòries de García-Cortés. Ell s'ha sentit dolgut perquè ella no va dir que li escriuria ni que parlaria de la seva relació. Per descomptat, el seu enuig també és motivat per la infidelitat i altres dades que ell estableix que són mentides.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla de Chelo García Cortés amb cara seria
Emma García sap que les memòries de Cortés han generat el problema | Europa Press

Emma García, així, l'ha vist afirmar contundentment al plató que «explica coses de mi que jo no he viscut. Ho he dit a ella i continua aquí. No ho ha volgut aclarir, perquè no pot».

«El que més em molesta és que continuï a la seva i això és el que més m'ofèn. Per això, des de llavors no hem tornat a parlar, ja fa sis mesos almenys. Per mi, o ella és capaç de demanar disculpes i rectificar o això ja és definitiu».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!