Logo whatsapp
Muntatge entre Suanna Griso i Shakira

La catalana Susanna Griso carrega durament contra Shakira i deixa l'audiència en xoc

Les paraules aixecaran molta polseguera

Shakira i Piqué es converteixen en el focus del centre mediàtic per cada cosa que fan, o cada cosa que diuen. És evident que la cantant ha viscut un dels anys més durs de la seva vida. L'any passat va viure una època molt fosca que va haver de superar component cançons.

Se li van ajuntar diferents coses: la separació mediàtica amb Piqué, l'estat de salut del seu pare, marxar de Barcelona i anar a viure a Miami amb els seus fills... Diferents successos que ha hagut de superar, els quals se sumen als nous rumors de boda del seu ex  i Clara Chía, la tercera protagonista de tota aquesta història.

Ara, l'exparella torna a estar al mig del centre mediàtic pel què la cantant ha explicat en una entrevista amb la revista People, on ha aprofitat per desvetllar diferents aspectes relacionats amb el seu ex. 

Susanna Griso ataca Shakira

Diferents mitjans de comunicació del país han fet ressò de l'entrevista i han opinat de la situació de la cantant. Una d'elles ha estat la presentadora d''Espejo Público', d'Antena 3, Susanna Griso qui també s'acaba de separar i ha aprofitat per carregar fortament contra la cantant. 

La presentadora ha titllat Shakira de víctima i ha indicat que no és l'única dona la qual ha passat per un episodi d'aquestes característiques.

«Escolta, a mi que em perdoni, però és que sembla que sigui l'única dona al món que s'ha separat, de veritat. Això no és dolor, és a dir, hi ha moltes coses més doloroses que una separació, i en qualsevol cas, en fi... ella té part de la culpa per haver-ho fet tan públic, eh? Vull dir que... no, és que... de veritat que em cansa. És que sembla que sigui la primera a qui li passa», ha indicat sense pèls a la llengua la presentadora. 

Tot plegat en una mateixa setmana on també s'ha fet públic que la cantant no va deixar que els seus fills, Milan i Sasha, acudissin a la boda del seu tiet, Marc Piqué, perquè no volia que els seus fills estiguessin amb Clara Chía, ni tampoc amb la seva tieta María Valls, la núvia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!