Plànol curt de la cantant Edurne, amb cara feliç, asseguda en un plató de televisió

Revelen els secrets més inesperats de la boda d'Edurne i el seu gest amb Catalunya

La parella es casarà aquest dissabte

Les bodes són quelcom recurrent en aquesta època de l'any. Durant la primavera i l'estiu són moltes les parelles les qui opten per dir-se el 'Sí, vull'. Dins el món dels celebrities, la tendència és la mateixa, diferents personatges aprofiten aquesta època de l'any per casar-se.

Ara, tal com avançar les periodistes del cor Laura Fa i Lorena Vázquez, és el torn de la cantant Edurne i el porter de futbol, David de Gea. La parella es casarà després de 12 anys de relació.

La boda d'Edurne i de Gea

La realitat és que els dos personatges formen una de les parelles més mediàtiques del país. Edurne és coneguda per la seva trajectòria com a cantant, i ara, també per la seva trajectòria a la televisió, on participa a 'Got Talent', el talent show de Telecinco, mentre que, David de Gea és un dels millors porters del nostre país.

Segons les periodistes, la parella ja ho té tot a punt per al gran dia. La celebració de la seva boda durarà tres dies i serà a Menorca, a les Illes Balears

La gran celebració començarà aquest divendres, 30 de juny, amb una gran festa on tots els convidats hauran d'anar vestits de color blanc. Dissabte, 1 de juliol, serà la boda i, diumenge, 2 de juliol, celebraran la postboda amb un dinar per tancar el cap de setmana.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'organització, en mans d'una empresa catalana

La boda serà un dels grans esdeveniments de l'estiu dins el món dels personatges públics. De fet, s'espera que hi assisteixin unes 80 persones, entre les quals hi hauria personatges molt coneguts. 

Entre aquests convidats hi haurà Risto Mejide, Dani Martínez i Santi Millán, excompanys de 'Got Talent'

La gran celebració ha estat organitzada per una empresa catalana, situada a Barcelona i a Nova York. 'La Puta Suegra' és l'empresa que s'encarregarà de cobrir cada detall de l'esdeveniment, tal com va fer amb la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio

Segons ha informat el Principal, el director de l'empresa, Josep Plana, és un extreballador de Mediaset, Antena 3 o TVE, el qual podria ser proper a la parella.