Primer pla de Risto Mejide seriós

Risto Mejide demana auxili als seus seguidors després de ser estafat

El publicista adverteix als seus fans i els demana ajuda

Les xarxes socials han suposat un gran canvi per a la societat i no sempre en el millor sentit de la paraula perquè alhora ha facilitat l'accés a les notícies falses que han creat greus problemes.  És indispensable també mencionar el perill de les estafes en xarxes que cada cop atrapen a més usuaris a través de missatges i enllaços amb virus.

A més, la creació de perfils falsos i la suplantació d'identitat són més recurrents del que creiem. És un fet que li pot passar a la gent de cada dia, però és extremadament perillós quan l'afectat és un personatge famós de molta influència.

Risto Mejide ha sigut la víctima més recent

Això ha sigut el que li ha passat a l'escriptor, presentador i publicista Risto Mejide fa un parell de dies. A través del seu compte d'Instagram, ha publicat en les històries que un compte fals es feia passar per ell per estafar a les persones. Un gest alarmant, ja que en ser una persona de tanta influència, la gent pot caure més fàcilment en aquesta enganyifa.

El missatge de l'estafador deia així: «Tinc problemes amb la meva parella (...) Vaig invertir alguns fons en una empresa de seguretat a Turquia i l'empresa necessita que vagi i reculli els fons o el govern els confiscarà i no puc rebre'ls perquè no vull que el meu soci o el govern ho sàpiga. Pots ajudar-me a rebre els fons?» 

Captura de pantalla
Risto Mejide en les seves històries d'Instagram | IG @ristomejide

El presentador de 'Todo es mentira' ha demanat ajuda als seus seguidors, a través de les seves històries d'Instagram, per denunciar al perfil fals que ha etiquetat en la mateixa captura. «Ajudeu-me a denunciar-la», deia Mejide des del seu compte oficial.

Risto Mejide al·ludeix al final de 'Sálvame'

El passat dilluns a 'Todo es mentira', el presentador va començar l'emissió fent una broma respecte a la cancel·lació de 'Sálvame'. Risto Mejide llegia El Mundo, el diari que va anunciar el fi del programa de Telecinco.

«Estic mirant si seguim en emissió, però no apareix res», deia el presentador amb clara ironia i burla cap a 'Sálvame'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!