Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique trenca el silenci i parla després de la ruptura

Jesulín de Ubrique reacciona per primera vegada a la ruptura de la seva filla

Jesulín de Ubrique ha tornat al focus mediàtic. El torero està d'actualitat amb la seva pròxima entrevista d'aquest dilluns a 'Mi casa es la tuya', on estem segurs que no deixarà indiferent ningú. A això se li suma que la nova edició de 'Masterchef Celebrity' està a punt de començar i hi ha molta expectació per veure el pare d'Andrea Janeiro en acció.

Tanmateix, no tot són bones notícies. Aquesta setmana coneixíem que Julia Janeiro trencava la seva relació amb el futbolista Tommy Rossi. Segons revelava la revista Semana aquests dies, la gelosia infundada de la 'influencer' hauria aconseguit dinamitar la relació.

Ara, Jesulín de Ubrique ha reaparegut davant els mitjans de comunicació i la seva reacció en ser preguntat per la ruptura ha estat molt aclaridora.

Jesulín de Ubrique reapareix després de la ruptura de la seva filla

Jesulín de Ubrique ha aconseguit sorprendre tothom amb la seva tornada televisiva. Quan semblava que la família Janeiro-Campanario havia decidit allunyar-se completament dels mitjans de comunicació, el torero decidia tornar a la televisió per la porta gran.

La seva participació en 'Masterchef Celebrity' enxampava la gent desprevinguda: Jesulín s'enfrontarà als fogons del 'reality' culinari més extrem de la televisió. D'altra banda, la notícia de la seva entrevista amb Bertín Osborne que veurem dilluns que ve aconseguia deixar el públic bocabadat. Tot i això, i encara que sembla que Jesulín està més disposat que mai a acostar-se als mitjans de comunicació, encara continua sent molt reservat quan es tracta de parlar de la seva família.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique intenta protegir la seva família. | Europa Press

Aquesta setmana hem pogut conèixer que Julia Janeiro finalitzava la seva relació amb Tommy Rossi. Tot i que semblava que la relació de tots dos anava vent en popa, finalment han trencat. Com no podia ser altrament, els reporters han preguntat Jesulín de Ubrique per la notícia i la seva reacció ha estat molt reveladora.

El torero era enxampat per les càmeres d'Europa Press a l'aeroport de Madrid amb la resta dels companys de 'Masterchef Celebrity'. La reportera li preguntava sobre la ruptura de la seva filla i la reacció de Jesulín de Ubrique ha estat l'esperada.

Jesulín ha optat per esquivar les preguntes de la reportera, encara que, això sí, amb una actitud molt conciliadora i gens a la defensiva. El torero es mostrava feliç i, amb un somriure, decidia mostrar total indiferència al tema de la ruptura. Recordem que el marit de María José Campanario busca tant sí com no protegir la intimitat de la seva família.

L'entrevista de Jesulín de la qual parlarà tothom

El pròxim dilluns que ve s'emetrà l'entrevista de Jesulín que no deixarà indiferent ningú. Això és molt significatiu, ja que suposa les paus amb Telecinco, la cadena que tants maldecaps li ha donat.

Imatge de Jesulín de Ubrique parlant amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Jesulín se sincerarà completament al programa de Bertín Osborne. | MEDIASET

Segons vam poder conèixer, els temes que es tractaran a l'entrevista estarien molt ben mesurats. Jesulín passarà de puntetes sobre la seva relació amb Belén Esteban. A més, tampoc aprofundirà gaire en res que involucri aspectes més íntims de la seva família.

L'expectació davant aquesta nova entrevista de Jesulín és màxima i estem més que segurs que no deixarà indiferent ningú. Cal destacar que, les darreres setmanes, Belén Esteban ha tornat a desenterrar la destral de guerra contra la família Janeiro-Campanario amb l'últim dard que va llançar contra Julia Janeiro. Així que segurament els mitjans es faran ressò d'aquesta entrevista i es reobriran velles ferides entre Belén i la família Janeiro.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!