Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

L'exparella de Manuel Cortés mostra la seva pitjor cara a Telecinco: rumor confirmat

Manuel Cortés sap molt bé com és la seva ex

Manuel Cortés sap que aquest estiu serà molt mogut. A la seva polèmica participació a 'Supervivientes' se li uneix la de la seva exnòvia a 'Vaya vacanciones'. El fill de Raquel Bollo es va quedar en xoc quan va conèixer la notícia, conscient que això acabaria esquitxant-lo.

Per a més inri, Aguasantas entrarà al reality amb la seva parella Juan José, ex d'Alma Bollo i pare de la seva filla. Tot un enrenou que podria tornar a col·locar Manuel al focus mediàtic. De moment, la seva exparella ja ha protagonitzat la primera bronca que marca com serà el concurs.

Manuel Cortés es prepara pel que ha de venir

Manuel Cortés té pensat reprendre la seva carrera musical, així que 'Supervivientes' arribi al seu final. De moment, el fill de Raquel Bollo no té pensat tornar a la televisió. Diem 'de moment', perquè potser canvia d'opinió.

Sobretot, després de veure com la seva exparella participa a 'Vaya vacaciones', el nou reality que Telecincoestrenarà ben aviat. Es tracta d'un concurs on diverses parelles hauran de conviure i fer front a diversos contratemps a la República Dominicana.

Manuel Cortés molt somrient assegut al plató de 'Supervivientes' el passat 6 de juny de 2023
Manuel Cortés sap que Aguasantas donarà molt de joc | Mediaset

El nou xou d'entreteniment s'estrenarà el proper sis de juliol, però ja hi ha algun avenç del qual es podrà veure. De moment, els famosos ja s'han enfrontat al primer problema. A la primera prova, els aspirants a guanyar els 25.000 euros del premi han hagut de treballar sense descans.

Un esforç que ha provocat els primers frec a frecs entre els companys i les parelles. El més cridaner ha tingut com a protagonista l'ex de Manuel i la seva parella, Juan José. Sembla que l'estada al paradís s'ha transformat en un malson per a Aguasantas.

Manuel ha vist confirmats els rumors sobre el seu ex i sap que serà protagonista de nombrosos enfrontaments. A l'avenç, la jove afirma no poder més després de ser conscient de tot el que han de fer per aconseguir certs premis i avantatges.

«Estic aclaparada, estic amargada», comenta. El seu límit arribaria després d'una bronca amb el seu xicot a qui l'acusa de no mullar-se en res i de no donar-li suport. «¡No dónes la cara!», li crida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Manuel Cortés coneix millor que ningú Aguasantas

Si hi ha algú que coneix Aguasantas és Manuel Cortés. El sevillà va tenir una relació sentimental amb la noia que va acabar malament. Després de la ruptura, aquesta no va dubtar a anar a 'Sálvame', on va revelar alguns draps bruts de Raquel Bollo.

La seva reaparició la va fer fa poc amb motiu de la participació del sevillà a 'Supervivientes'. Va afirmar que es veuria la veritable cara del cantant, i certament, no es va equivocar. Ara, li ha tocat el torn i tot apunta que no passarà desapercebuda.

Aguasantas i Juan José Peña concursants de Vaya Vacaciones
Aguasantas i la seva nova parella protagonitzen la seva primera baralla | Mediaset

Amb aquesta primera bronca torna l'Aguasantas que també es va poder veure a 'GH VIP'. Una noia amb caràcter que no dubta a mostrar la seva opinió i que no sembla haver canviat amb els anys.

Quan Manuel es va assabentar de la seva participació a 'Vaya vacanciones' la seva reacció no es va fer esperar. Segons va explicar la parella, acceptaven participar perquè «els nostres ex han participat a 'Supervivientes' i hem tingut unes situacions molt estressants».

Una justificació que per al sevillà sonava surrealista. «Jo l'únic que he de dir és que la gent es retrata sola», va començar dient. «Em sembla increïble, de debò», va sentenciar el fill de Raquel Bollo.

«Els coneixem molt, sobretot a Espanya, som els ex, i bé, doncs això, doncs res», va ironitzar Alma després de conèixer la notícia. De moment, el que s'ha vist només ha estat un avenç, però és clar que Aguasantas i Juan José donaran molt de joc.