Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pepe Navarro posant en un photocall mirant a càmera

Pepe Navarro torna a quedar-se solter: que hi ha darrere de la seva última ruptura

Surt a llum la ruptura sentimental de Pepe Navarro

Pepe Navarro sol compartir poques dades sobre la seva vida privada. El periodista sempre s'ha mantingut discret malgrat que en certs moments notícies relacionades amb ell saltessin a la palestra. Ara, ha transcendit que Pepe, de 71 anys, hauria trencat la seva relació amb la dona amb qui compartia la seva vida des de feia tres anys.

Poques dades es coneixen de la persona que hi havia al seu costat, només el nom, Beatriz, i que era empresària i mare de dos fills d'una relació anterior. Pepe Navarro i la seva ja exparella van mantenir una relació discreta allunyats de l'exposició mediàtica. Pel que fa als motius, fonts properes apunten que tots dos «es troben simplement en moments vitals diferents, cosa que ha acabat separant-los».

Surten a la llum els motius de la ruptura de Pepe Navarro

Res de terceres persones, rumors d'infidelitat ni altres motius diferents, així ho explicava Vanitatis, el diari que ha informat de la seva ruptura. El fet de no haver contret matrimoni facilita les coses, cosa que no va passar als dos matrimonis anteriors de Pepe Navarro, que van ser notablement complicats.

Pepe Navarro junt amb Beatriz, la seva parella
Beatriz és la dona amb qui Pepe Navarroja compartit la seva vida els últims anys | Redes sociales

Aquesta última relació va aportar a Navarro una època de tranquil·litat a la seva vida personal. Així ho confirma la mateixa font a Vanitatis: «Tenien una relació molt discreta, només coneguda pels seus íntims. No l'amagava, però sí que la protegia dels mitjans».

Els fills de Pepe Navarro coneixien Beatriz, que també va ser convidada l'any passat al casament d'Andrea Navarro, filla gran de Pepe. El seu casament, celebrat el mes de juny a la casa que el presentador té a Eivissa, va reunir gairebé tota la família. En aquell moment, es va comentar que la parella no descartava contraure matrimoni en un futur.

A més, Beatriz també hauria mantingut una relació molt bona amb la primera dona del presentador, Eva Zaldívar. Tant és així que Beatriz interactuava a les xarxes socials amb ella i també amb Layla Navarro, filla de Pepe i de la seva segona dona, Lorena Aznar.

El periodista procura mantenir la seva vida allunyada dels focus

Els últims anys, Navarro ha estat allunyat de la petita pantalla. Després del seu gran èxit a 'Esta noche cruzamos el Mississippi', el periodista va fundar una editorial per a escriptors novells i va ser redactor del diari La Razón. A més, també va obrir un blog i va provar sort com a escriptor i guionista.

Ara, un altre cop, Navarro provarà sort a la televisió en un projecte en què ha acceptat ser concursant. Participarà en la quarta temporada d' 'El desafío', una edició que es troba en fase d'enregistrament i serà emesa el 2024 a Antena 3.

El presentador cordovès es va casar per primer cop amb Eva Zaldívar, amb qui va tenir dos fills. Però, la relació va acabar amb l'ombra de possibles infidelitats de Pepe sobre el matrimoni. De totes maneres, tot i el seu complicat divorci actualment, Pepe i Eva mantenen una bona relació.

Pepe Navarro acompanyat del seu fill pel carrer
Pepe Navarro he tingut quatre fills de dos matrimonis a més del fill legal que té amb Ivonne Reyes | GTRES

Va contreure matrimoni per segona vegada amb Lorena Aznar, amb qui va tenir la seva relació més estable fins que van tornar a sorgir els rumors d'infidelitat. Això, sumat a la demanda de paternitat d'Ivonne Reyes, van deixar empremta al matrimoni. La parella va tenir dos fills i, després de nou anys de relació, van decidir divorciar-se.

Navarro va tornar al focus mediàtic, però no per voluntat pròpia. El conflicte que va mantenir amb Ivonne Reyes per la paternitat d' Alejandro el va tornar a portar a primera línia informativa. Ivonne i Pepe van protagonitzar un intens intercanvi d'acusacions que va desencadenar en un nou procés judicial. Un tema en què les seves anteriors dones, Lorena i Eva es van posicionar del costat del seu exmarit i el van defensar als jutjats.