Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno amb cara de felicitat

Olga Moreno va fondre els seus diners de 'Supervivientes' en un capritx sorprenent

Olga Moreno va saber treure profit de la seva victòria

Olga Moreno va ser la guanyadora fa dos anys de 'Supervivientes'. La seva edició va estar marcada pel documental de Rocío que es va estrenar just quan ella posava rumb a Hondures. Des d'allà, la sevillana va fer un al·legat a favor d'aquell qui aleshores era el seu marit i es va desfer en afalacs cap als seus fills.

Potser, haver coincidit el seu concurs amb el documental va ajudar que Olga fos la guanyadora. Molts es van mostrar contraris a Rocío i s'hi va crear la denominada 'marea blava' que va impulsar la seva victòria. Dos anys després d'allò, ja no queda res de la família que tant va defensar ni dels 200.000 euros del premi.

En què va gastar Olga Moreno el premi de 'Supervivientes'?

Olga Moreno tenia com a objectiu gastar els diners de 'Supervivientes' en un viatge amb tota mena de luxes amb tota la família. Tot i això, el seu somni es va veure truncat en el mateix instant en què va posar un peu a Espanya.

«La seva idea era gaudir d'unes bones vacances amb la seva família, però es troba amb una situació familiar en què no volen marxar enlloc». Això va ser el que es va comentar quan l'andalusa va tornar d'Hondures.

Olga Moreno asseguda en un plató de Telecinco molt somrient
Olga Moreno va guanyar molts diners gràcies a 'Supervivientes'. | Mediaset

Al marge de l'enrenou que va causar el documental de la filla de La más grande, va notar que alguna cosa no anava bé en el seu matrimoni. Uns mesos després es descobriria el que Antonio David ocultava juntament amb Marta Riesco.

Dels 200.000 euros que va guanyar a 'Supervivientes', traient-ne els impostos corresponents, a Olga encara li va quedar algun pessic per gaudir. Després de separar-se de l'exguàrdia civil, va invertir part dels diners en un capritx. Concretament, en una liposucció per millorar l'aspecte del seu físic després de tres mesos de gana i penúries a Hondures.

Els mitjans van captar Moreno entrant a la clínica amb la filla d'Antonio David, la qual també es va sotmetre a la mateixa intervenció. Aleshores encara tenien una relació excel·lent i totes dues van passar el postoperatori juntes. El resultat va ser satisfactori i aquell estiu Olga va presumir de figura a les platges de Màlaga i Eivissa.

Tanmateix, aquest no en va ser l'únic retoc. També es va fer un blanqueig dental, es va corregir les arrugues d'expressió amb bòtox i àcid hialurònic, i es va fer una micropigmentació als llavis. «Mireu que maca m'estic posant, ara m'ho faig tot», deia somrient mentre mostrava satisfeta el resultat del seu canvi.

Olga Moreno també va ajudar a pagar els deutes d'Antonio David

Olga no només va fer servir els diners a cuidar el seu aspecte físic. Abans que el seu matrimoni fes aigües de manera definitiva, va ser l'encarregada de pagar part dels deutes d'Antonio David. Almenys, això és el que Belén va assegurar a 'Sálvame' de la que encara era la seva amiga. «Ell devia diners a Hisenda i ara només deu 30 mil euros gràcies als diners d'Olga», va explicar la col·laboradora.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Olga Moreno va ajudar a pagar part del deute d'Antonio David amb Hisenda. | GTRES

Recordem que el pas d'Olga a 'Supervivientes' no només la va fer guanyadora dels 200.000 euros del premi. També tenia un caixet setmanal gens menyspreable que va augmentar considerablement l'economia familiar. De fet, gràcies a la feina d'Olga al 'reality', Antonio David va poder rebaixar força el seu deute amb el Fisc.

I tot això mentre ell tenia una relació amb Marta Riesco, fet que va incrementar el sentiment de traïció en la sevillana. La quantitat exacta dels diners que devia el malagueny a Hisenda i els que va aportar Olga per rebaixar-la es desconeix. Tot i això, hi ha qui afirma que el 2017 n'eren al voltant de 450.000 euros. Els seus anys com a col·laborador podrien haver ajudat a minvar-la, però no va ser fins que Olga va participar en 'Supervivientes' quan va aconseguir una rebaixa important.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!