Primer pla d'Adara Molinero

Adara es va operar els pits per unes fotos que li van fer: les tenim

Adara va decidir sotmetre's a una intervenció dies després que es publiquessin unes imatges a la platja

Adara Molinero té la virtut d'aixecar polseguera quan fa acte de presència a algun reality. El seu pas per 'Gran Hermano' li va obrir les portes de la televisió, i des de llavors no falla en cap concurs. Fa poc, va entrar com a repescada a 'Secret Story' per a desgràcia dels seus companys de concurs i les delícies dels seus seguidors. Es coneix molt del que envolta la seva vida privada, ja que narra ella mateixa les seves alegries i les seves desventures.

Ella mateixa va explicar la intervenció de pit que es va fer fa anys, de què no va quedar gens satisfeta. I després d'unes fotos que li van fer a Eivissa, va decidir tornar a passar per quiròfan.

Adara i les fotos que la van portar a operar-se el pit

Abans de saltar a la fama, Adara ja havia passat pel quiròfan per operar-se per augmentar el volum dels seus pits. Una decisió que no va acabar de convèncer-la, i que arran de les fotos, que es van publicar fa un any, la madrilenya va decidir canviar. No va pensar en les conseqüències de passar d'un pit petit a un de més gran, i no s'hi acabava d'acostumar. 

Adara Molinero no estava a gust amb el seu pit gran
Adara Molinero no estava a gust amb el seu pit gran | Lagència-Crush

Adara va optar per uns pits més petits, perquè, tal com va confessar al seu canal de Mtmad, estava disgustada amb la seva primera operació de pit i tenir molèsties. Ella mateixa admetia que havia pensat sovint a treure's els pits, «perquè em veig massa i no m'agrada», però sobretot, perquè «estic sentint moltíssims dolors, em molesten un munt les pròtesis».

Finalment, l'exgran germana va prendre la decisió de tornar a passar pel quiròfan per posar remei a tanta incomoditat. «Me'ls deixaré molt més petits», va assegurar. Després de la intervenció, Adara va mostrar el resultat de la intervenció i va afirmar que era «molt feliç i contenta» amb el resultat. «Han quedat molt petitetes», va escriure la companya de Rodri Fuertes. «Em passo el dia mirant-me, estic tan contenta, ara estan perfectes i naturals», explicava als seus seguidors.

Un judici pendent després de la primera operació de pit

Adara va reconèixer el seu error en la primera operació de pit. Ja no només per haver triat unes talles més, sinó perquè la intervenció va ser una mica desastrosa. Pel que sembla no va intervenir-la a un professional qualificat i li van fer, segons les seves pròpies paraules, «una carnisseria». Després de la intervenció, van començar els problemes. Al pit esquerre, «hi tenia poca sensibilitat, i a la cicatriu m'hi van fer una autèntica carnisseria», va confessar.

Adara Molinero enxampada al carrer amb el cabell llarg, abric negre i una samarreta groga
Adara va demandar la clínica que li va operar el pit la primera vegada | GTRES

Temps després, va començar a notar dolor quan s'estirava de costat a causa de les pròtesis que li van posar, ja que es desplaçaven. Va ser llavors quan va anunciar el seu propòsit de demandar a la clínica. «No puc parlar gaire sobre aquest tema, està en mans dels meus advocats i el dia que estigui resolt podria parlar amb més claredat», va explicar. Sigui com sigui, ara Adara és feliç i per fi té el pit que volia.