Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Anabel Pantoja confirma el que era un secret a veus: Nova vida i s'ha acabat

Anabel Pantoja confessa en quin punt es troba la relació amb Omar Sánchez i què pensa fer a partir d'ara

Anabel Pantoja va començar a treballar als mitjans de comunicació per ser cosina de Kiko Rivera, però actualment és un personatge independent. La sevillana s'ha convertit en una estrella que brilla amb llum pròpia, i molts periodistes la volen entrevistar. Ha de donar explicacions sobre molts assumptes, com ara l'aparició del seu suposat germà secret.

No vol tornar a la petita pantalla perquè està molt còmoda treballant com a influencer, que és una feina molt més suportable. Recentment ha declarat que per a col·laborar a 'Sálvame' «cal ser molt valent», i reconeix que ella no està preparada. El periodista Gustavo González, un dels seus antics companys, assegura que la tertuliana té un germà secret.

Foto de la parella
Anabel Pantoja no ha tornat a 'Sálvame' des que es va casar amb Omar Sánchez | GTRES

La influencer amenaça de demandar tothom que contribueixi a ampliar l'escàndol que s'ha generat sobre el fet que suposadament té un germà, perquè assegura que tot el que s'està explicant és mentida. Els col·laboradors de 'Sálvame' l'han respectat i han deixat de parlar del tema, però hi ha un altre assumpte important sobre la taula. Recordem que s'està parlant molt d'una presumpta crisi sentimental entre la influencer i el seu marit, Omar Sánchez.

A l'octubre, Anabel es va casar amb Omar, surfista de professió, i des de llavors no ha parat de cridar l'atenció de la premsa. Kiko Hernández, tertulià de Telecinco, assegura que Sánchez ha estat infidel a la seva dona i que aquesta vol trencar la relació. Tot i això, la cosina de Kiko Rivera ha demostrat que no té cap problema sentimental amb Omar i que la relació va com una seda.

El surfista va participar a 'Supervivientes 2021', però no vol fer-se famós ni aprofitar-se de l'estrebada mediàtica de la seva parella. Tot i això, ha volgut estar al costat de la sevillana en l'última aparició pública que ha fet. Pantoja ha organitzat un esdeveniment per a presentar la seva línia de joies, un negoci que li ha fet recuperar la il·lusió per la feina.

Anabel Pantoja ho confirma: «Estic fora de la tele»

Anabel Pantoja, amb un elegant recollit, mira intensament a càmera
Anabel Pantoja ha preferit fer un pas al costat | GTRES

La influencer fa molt de temps que no surt a la televisió. No ha complert la promesa que va fer abans de marxar: tornar després del casament amb Omar. Els seus seguidors li han recomanat que es retiri, ja que té feina suficient fora de la petita pantalla i ja no necessita ningú per a brillar.

La tertuliana ara és dissenyadora de joies, i, segons diu, està tenint una gran repercussió: «No paro de treballar. Estic fora de la tele, però tinc molta feina, per això no me n'he pogut anar de lluna de mel. Tinc l'agenda tan plena, que tornar a la tele no hi té cabuda».

 

La neboda d'Isabel Pantoja assegura que troba a faltar Telecinco, ja que ha viscut molt bons moments amb els seus companys de 'Sálvame'. Fa uns dies es va retrobar amb ells a l'aniversari de Belén Esteban, una de les seves millors amigues. I va aprofitar l'ocasió per a comunicar la decisió que ha pres: no tornarà al programa.

«L'altre dia ho comentava als directors a l'aniversari de Belén, i em fa llàstima, perquè hem passat tardes molt bones», declara. Segons ha sortit publicat, Anabel segueix tenint bona relació amb l'equip. De fet, gran part d'aquest ha assistit a la presentació de la col·lecció de joies que acaba de treure.

Anabel Pantoja dona l'esquena a 'Sálvame': «En tenia moltes ganes»

Anabel va començar a treballar als mitjans de comunicació casualment, ja que mai havia volgut ser famosa. El problema és que es va quedar sense feina i no va tenir més remei que acceptar l'oferta que li va fer Telecinco. De mica en mica, es va anar convertint en un personatge imprescindible dins de la cadena, i actualment no necessita la fama dels seus cognoms.

La dissenyadora de joies ho passava malament quan havia de defensar la seva família, per això ara està encantada amb el nou rumb professional que ha pres. «Estic molt tranquil·la. Tenia moltes ganes de tenir aquesta vida que ara mateix tinc», comentava en aquesta última entrevista.