Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González.

Adela González ja no se n'amaga i confirma els rumors sobre la seva salut

Adela González ha tornat després d'uns dies d'absència

Adela González feia uns dies que estava completament desapareguda de televisió. Des que va fitxar per Sálvame a principis d'any, la carrera d'aquesta simpàtica presentadora ha fet un gir inesperat, també força arriscat.

Fins a la seva arribada a Telecinco, Adela era coneguda per la seva feina davant de les càmeres amb programes informatius i d'entreteniment. Mai havia fet res relacionat amb el cor i els realities, de manera que el seu aterratge al programa més salvatge de la televisió sorprenia molt.

Adela s'adaptava a la perfecció des del primer minut de programa i ha sabut posar-se al capdavant d'un programa com Sálvame. Ha fet una feina extraordinària, substituint Jorge Javier, Paz Padilla i qui ha fet falta. A més, ha demostrat tenir una bona sintonia amb les grans figures de l'espai, com Terelu Campos o Kiko Hernández.

Tot i l'èxit, fa uns dies, Adela desapareixia silenciosament i misteriosa del programa. Els rumors començaven a sorgir sense parar, ja que les baixes últimament a Telecinco són molt freqüents. Què li passava a Adela? Quin problema de salut estava patint? Tindrà de nou coronavirus o se li haurà complicat la malaltia?

El retorn d'Adela González a Sálvame

Adela González tornava aquest dilluns totalment pletòrica i amb un gran somriure al programa. El motiu de la seva absència és el mateix que el de la majoria durant aquestes dates: s'havia agafat uns quants dies de vacances.

Adela ha tornat bronzejada i relaxada. Amb un vestit groc i al costat d'una María Patiño visiblement nerviosa, Adela ha anat presentant els temes del programa.

Patiño, en un moment de la presentació destacava que «estàs molt bronzejada, per cert». «Estic més morena que María Patiño», deia abraçant-la.

«Sí, quina bona cara que fas», li deixava anar una enfadadíssima María. «Aquesta bona cara la destrueixo jo abans de les nou».

Adela González desconnecta «moltíssim»

A la tornada de publicitat, Adela explicava als seus companys que «he desconnectat moltíssim». María li comentava que hi havia hagut molts canvis al programa durant l'absència d'Adela. «Ara només treballem quatre persones al programa, no hi ha pressupost, se l'ha endut tot Matamoros».

Deixant de banda les bromes, en el programa comentaven la sobreexposició de Kiko des que va tornar de Supervivientes. Així doncs, Carmen Borrego afirmava que «només li falta anar a Idol Kids, és l'únic programa on no ha anat de la cadena».

Adela, relaxada i somrient, s'acostumava ràpidament al tarannà de Sálvamegràcies a les paraules de María Patiño. Aquesta li explicava que venia «enfadadísima». «Bé, avui menys perquè venia jo, oi?», li demanava Adela.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
Adela González ha tornat pletòrica de les seves vacances. | Telecinco
 

«No, no, estic igual d'enfadada», se sincerava María, i Adela li responia: «filla meva, una mica d'afecte, que és el meu primer dia després de les vacances...».

«Aquí d'afecte res, diu la directora que soc el dimoni de Tasmània i ho soc, els explicaré el motiu».

Adela ha aprofitat els seus dies de descans i se n'ha anat a Euskadi per gaudir de la platja i del paisatge del nord d'Espanya. No ha estat del tot desconnectada. Ha seguit les polèmiques al voltant d'Ortega Cano i Ana María Aldón o el retorn de Kiko Matamoros a Mediaset després de Supervivientes.

Ara ja està plenament incorporada al programa i preparada per a les batalles que continuen obertes a Telecinco. Adela estarà aquest mes d'agost al capdavant del programa, amb altres presentadores com María Patiño o Terelu. D'aquesta manera, els uns i els altres poden anar fent vacances sense que el programa es ressenti dels dies de descans estiuencs.