José Fernando Ortega

José Fernando descobreix que s'ha quedat sense herència i culpa la seva germana

José Fernando s'assabenta de la darrera traïció mentre segueix internat

José Fernando Ortega fa cinc anys que està ingressat a la clínica de desintoxicació de Ciempozuelos. Cinc anys on ha estat allunyat de la seva família. Tot i que el seu pare i la seva germana el visiten amb assiduïtat, la veritat és que el jove està al marge de totes les polèmiques.

Encara no hi ha data exacta perquè rebi l'alta, però s'endurà una sorpresa inesperada quan surti. Ahir a la tarda a Sálvame, es va destapar la capsa de pandora de la família Ortega. Segons sembla, el torero hauria modificat el seu testament a favor de la seva filla Gloria deixant els seus dos fills amb la justícia.

José Fernando es queda sense herència

José Fernando Ortega se n'assabentava ahir, dilluns 25 de juliol, del gran secret que ha estat ocultant el seu pare en tot aquest temps. Els problemes d'Ortega amb Ana María han acabat per treure a la llum una qüestió que hauria motivat la separació del matrimoni.

El desig de la dissenyadora de buscar-se casa pròpia i llaurar-se un futur econòmic allunyat del seu marit van fer saltar les alarmes. A més, semblava que hi havia alguna cosa més que el simple fet de tenir la seva independència, i així ha estat.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando Ortega descobreix la realitat de la seva família | Europa Press

María Patiño va posar a treballar els col·laboradors i els va demanar que investiguessin una informació que li havia arribat. «Aquesta setmana passada a Viva la Vida, els companys parlaven sobre que Ana María Aldón havia descobert una cosa a nivell econòmic», començava dient. «Heu d'ajudar-me per saber què ha descobert», sol·licitava.

I és que, segons sembla, la de Sanlúcar «necessita tenir un patrimoni i suport econòmic» per assegurar-se un futur. Una necessitat que ve motivada pel descobriment que va fer fa poc. «Gloria Camila seria la gran beneficiària del testament de José Ortega Cano», va explicar deixant tothom amb la boca oberta.

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando Ortega sap que la seva germana s'ha quedat amb tot | CatalunyaDiari

Alhora, Carmen Borrego va aportar més informació sobre això i va corroborar el que va dir Patiño. «Jo sé què ha explicat Ana María, Gloria Camila surt beneficiada del testament, seria com l'hereva universal», va aportar la filla de María Teresa.

Això va provocar la preocupació a la dona d'Ortega, ja no tant per ella, sinó pel fill que tenen en comú. La decisió del torero d'anomenar Gloria com a gairebé hereva universal «deixaria el seu fill en desavantatge».

José Fernando impotent mentre la seva germana es queda amb tot

José Fernando està lligat de mans i peus mentre segueixi al centre de desintoxicació. La seva germana és qui porta la veu cantant a la seva família i la que atén totes les necessitats del seu pare. Una dedicació que l'ha portat a aconseguir gran part de l'herència i que, sens dubte, provocarà un distanciament entre els germans.

Segons va explicar Carmen, la dissenyadora de moda va saber el contingut del testament del seu marit per una persona propera a ell. D'un temps ençà, Ortega ha fet certs moviments legals que han fet saltar la veu d'alarma.

José Fernando Ortega amb el seu pare
El pare de José Fernando ha pres una decisió que el deixa sense futur | Catalunya Diari

Moviments que l'haurien portat a «posar la casa conjugal a nom de Gloria». Per això, des de fa un temps, Ana María parla de «la casa del meu marit», conscient del qual realment estava succeint.

Si es confirma aquesta informació que surt de la mateixa boca de la col·laboradora de Viva la vida, la situació no pinta gens bé. Les coses es compliquen i és clar que el testament aixecarà polseguera entre els germans.

Sobretot perquè l'historial de José Fernando no el beneficia gens. Recordem que després de la mort de 'La més gran' se li va limitar l'herència per evitar que la dilapidés en gresques i mals hàbits. Ara, pel camí de la recuperació, assabentar-se que el seu pare no ha comptat amb ell, haurà suposat un gran cop.