Primer pla de María Patiño amb els ulls molt oberts

María Patiño assenyala la sogra per a explicar el motiu real del divorci

María està farta de continuar dissimulant i ha explicat la veritat

María Patiño és una de les grans periodistes de Telecinco, així que té informació sobre els famosos més importants del moment. L'última cosa que ha fet ha estat revelar per què Anabel Pantoja va decidir divorciar-se d'Omar Sánchez. Segons la seva informació, el canari va començar a coquetejar massa amb la premsa del cor i la col·laboradora no hi estava d'acord.

María Patiño ha assenyalat Arelys, la nova sogra d'Anabel, per explicar el nou contratemps a què s'enfronta la sevillana. Patiño creu que Yulen Pereira no trigarà a passar a la història perquè Pantoja no vol algú tan amable amb els mitjans. Vol protegir la seva vida privada i sap que la millor manera de fer-ho és trobar un xicot discret.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
María Patiño sap que Anabel Pantoja no vol un xicot famós. | CatalunyaDiari
 

María està decebuda amb Arelys perquè l'ha defensat molt durant Supervivientes i ara no vol saber res d'ella. Ha enviat un dels seus reporters fins a les portes de casa seva per veure si podia entrevistar-la, però no ha obtingut cap resposta. Lydia Lozano ha insinuat que podria ser una de les concursants del nou programa que està preparant Telecinco.

María està convençuda que Anabel es va divorciar d'Omar Sánchez perquè ella necessita viure el seu idil·li apartada dels mitjans. Aquesta regla de tres impedeix que Yulen es quedi a la vida de la filla de la cantant molt de temps, sobretot, després del que ha passat. Arelys estaria negociant per convertir-se en una cara més de Telecinco, tot i que al seu moment va assegurar que no li agradava la fama.

Patiño s'ha posat al capdavant de Sálvame, fa de presentadora i l'audiència està encantada amb ella. Un dels seus grans mèrits és que no té pèls a la llengua: diu allò que pensa quan ho pensa, no segueix cap norma. Per aquest motiu, ha carregat contra l'exmarit d'Anabel Pantoja i l'ha acusat de no ser tan humil com sembla.

María Patiño té el suport dels seus

María pensa que la vida pública d'Arelys és incompatible amb el que Anabel necessita, per això, creu que abans o després hi haurà problemes. La sogra de la col·laboradora mai no ha aprovat aquesta relació, encara que ara asseguri que n'està encantada. Són molts els que pensen que els problemes familiars acabaran debilitant la parella.

María Patiño plorant
María Patiño volia que la seva amiga guanyés 'Supervivientes 2022'. | Europa Press
 

Patiño considera que Omar Sánchez ha jugat brut perquè no va explicar la conversa que va tenir amb Pantoja abans de Supervivientes. Li va dir que ell estava disposat a refer la seva vida, però després va ometre aquest detall per quedar de «víctima». La periodista creu que ha intentat convertir la cosina de Kiko Rivera en «botxí».

La presentadora ha fet un discurs que ha tingut molta repercussió dins i fora de Telecinco, tots l'han aplaudit de manera unànime. La seva amiga Gema López també pensa que Anabel vol tenir un xicot anònim, per això Yulen s'està equivocant. L'esportista ha venut una exclusiva a Lecturas per la qual s'ha embutxacat uns 15.000 euros.

María Patiño llança un missatge important

María s'ha comunicat amb Omar a través de la televisió i li ha recordat una cosa que li podria remoure molts sentiments. «Anabel es va sentir culpable, et va entendre i va empatitzar amb el teu dolor», declara la periodista en un to contundent. Tot i això, ell s'ha limitat a amagar informació perquè el públic cregui que és el gran perjudicat.

Patiño té la consciència tranquil·la perquè ha fet tot el possible perquè la seva companya guanyi Supervivientes 2022. S'ha quedat a les portes de la final, però s'emporta una cosa molt més important: el respecte de l'audiència. S'ha convertit en una cara fonamental i ha demostrat que és una autèntica estrella de la televisió.