Paz Padilla

Paz Padilla s'escapa amb el seu xicot per a salvar la relació

Paz Padilla, preocupada per la seva relació

Paz Padilla ha donat una nova oportunitat a l'amor. Fa unes setmanes, es confirmava que l'humorista tornava a estar il·lusionada amb un amic molt especial: Fran Medina. Tot i això, els últims dies ha hagut de prendre una decisió important per salvar la seva relació.

Tots dos estan vivint amb molta intensitat aquest idil·li. Fa gairebé un any que surten com a parella, però no va ser fins a la setmana passada quan una revista va explicar la seva història. La repercussió als mitjans va agafar per sorpresa Fran, que es va sentir molt aclaparat per l'assetjament de la premsa.

En vista de tot això, Paz Padilla es va veure obligada a fer una sèrie de canvis a la seva vida per salvar la relació. Segons destapa Semana, els enamorats podrien fer una escapada a la casa rural que té ella a Girona. Allà, trobaran la tranquil·litat que tant busquen.

La presentadora de Mediaset està immersa en diversos projectes. A més d'un bar a Madrid i d'un quiosc de begudes a Cadis, també disposa d'aquesta masia de 1700 metres a Girona. La sol posar de lloguer durant tot l'any, arribant a assolir els 1000 euros per cap de setmana durant la temporada alta. Els que optin per quedar-se una setmana sencera, en canvi, han de pagar 3.000 euros. Això sí, l'apartament individual que té al costat de la casa arriba als 290 euros.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla amb la seva parella en unes imatges recents | GTRES

Aquest habitatge de turisme rural es troba ubicat als afores de Vilamarí, al Pla de l'Estany. Envoltada de cinc hectàrees de terreny verd, es pot considerar tot un paradís per als que busquin la pau i la calma. Allà, la parella tindria l'oportunitat de refugiar-se dels comentaris que han sorgit arran de la publicació d'unes fotos junts.

Paz Padilla té, en aquest retir, cinc dormitoris i un apartament independent que ofereix dues habitacions dobles amb bany i cuina-office. Està pensat per acollir fins a 14 persones, amb totes les estances amb vistes cap a l'exterior.

A més, Can Miquelet disposa d'un jardí de grans dimensions, té una piscina d´aigua salada i un ampli porxo. En definitiva, tot són comoditats per als turistes que decideixin llogar aquest habitatge a Girona.

L'habitatge està pensat per desconnectar i per fugir de l'estrès i de l'ansietat, cosa que la parella de Paz Padilla ha necessitat urgentment aquests últims dies. En un comunicat remès als mitjans, sol·licitava que evitessin fotografiar-lo perquè no és un personatge públic.

Sens dubte, es tracta d'un lloc molt especial per a la gaditana. És habitual, des de fa un parell de dècades, que hi passi uns dies a l'estiu i per Cap d'Any. En efecte, és un lloc més que recomanable per recuperar l'energia.

Fran Medina
La parella de Paz Padilla es diu Fran | FRAN MEDINA @MEDINA_PHOTO

 

Paz Padilla viu un moment molt especial

Paz Padilla està travessant una de les etapes més il·lusionants de la seva vida. Després de perdre el seu marit, va considerar que era oportú no tancar les portes del seu cor a ningú.

Va intentar portar en secret el seu idil·li amb el guàrdia civil i fotògraf. Però fa un parell de setmanes, es va descobrir que, entre ells, hi havia alguna cosa més que una simple amistat. Unes imatges de la parella fent-se un petó a la platja en van ser la prova definitiva.

Sigui com sigui, el xicot de l'artista s'ha pres bastant malament la publicació d'aquestes imatges. Després de passar gairebé un any junts, es feia públic el seu idil·li. Això el va obligar a desactivar tots els seus comptes a les xarxes socials. De fet, Paz Padilla mai no ha encaixat del tot bé ser l'objectiu dels fotògrafs i sembla que el seu xicot tampoc.