Ana María Aldón

Ana María Aldón parla del seu nou embaràs i revela el problema que la preocupa

Ana María està preocupada per totes les polèmiques que s'han destapat al voltant de la seva família

En els darreres mesos, Ana María Aldón ha estat una de les cares més polèmiques de la televisió perquè la dissenyadora ha estat al focus d'atenció pels constants rumors de crisi amb Ortega Cano.

La veritat és que, des de la intervenció via trucada telefònica de l'extorer a Ya son las ocho, l'exconcursant de Supervivientes no tornava a ser la mateixa i va desaparèixer sobtadament dels mitjans. Entre ells, tampoc anava al programa on col·laborava els caps de setmana, Viva la vida.

No obstant això, després d'un període de temps apartada de tot, va tornar a parlar públicament, en aquesta ocasió, a Déjate querer. Després de la polèmica entrevista, la mare de Gema Aldón tornava a l'espai on és tertuliana per donar encara més declaracions sobre la situació matrimonial.

Aquest cap de setmana, ha tornat allà, on va confessar o va desmentir alguna informació que ha sorgit en tot aquest temps desconnectada del món de la televisió. D'aquesta manera, Ana María Aldón ha il·luminat una mica la incertesa que hi ha al voltant de la seva relació especial amb Gloria Camila. De fet, el plató d'aquest format es va quedar de pedra per les seves controvertides paraules sobre la seva fillastra.

Gloria Camila va aturar la idea del nou embaràs de la seva madrastra

La nova aparició d'Ana María Aldón a Viva la vida va provocar un gran escàndol mediàtic, atès que es va sincerar com mai sobre la seva relació amb Ortega Cano. Així mateix, la dissenyadora va voler aclarir públicament com es troba i, com calia esperar, com evoluciona el seu matrimoni. De manera que ha hagut de fer front, una vegada més, a una gran quantitat de comentaris que afirmen que l'exconcursant de Supervivientes s'ha separat definitivament del dretà andalús.

«A mi no m'agradaria dir-li a cap col·laborador que no té raó perquè és una cosa que els ha arribat a ells. Però la realitat és nostra i el que nosaltres vivim és diferent», començava dient. «Jo et confirmo que seguim a la mateixa casa i ser-hi, estem, però, ara mateix, la meva prioritat soc jo. Per ara, no vull parlar i la meva prioritat soc jo, cosa que ell està respectant perquè m'està veient i sap que no estic bé. Si en algun moment hem de donar una informació, serem nosaltres els que la donarem», aclaria.

Ana María Aldón
La mare de Gema Aldón destapa un terrible secret familiar. | Telecinco

Malgrat aquestes declaracions, Ana María no se salvava de les preguntes per la complicada relació amb la seva fillastra. Com ella mateixa va assegurar, Gloria Camila sempre va tenir un paper força important dins del seu matrimoni, fins al punt de prendre decisions que li correspondrien únicament a la parella. Fins i tot, va arribar a decidir si la dissenyadora tornaria a quedar-se embarassada.

«A Gloria Camila no li feia gràcia que tinguéssim un altre fill junts, no ho veia», va explicar Ana María. La tertuliana va confessar que es va plantejar la idea de tornar a experimentar la maternitat al costat del dretà. Tot i això, el no desig per part de la influencer de tornar a ser germana va acabar per frenar aquesta il·lusió del matrimoni.

La controvertida decisió d'Ortega Cano

D'altra banda, la germana de José Fernando va prendre una decisió respecte als convidats de la boda del seu pare. «Va ser idea seva convidar Antonio David Flores i Olga Moreno, encara que jo no vaig tenir cap problema», va afirmar Ana María.

A més, Sálvame ha confirmat una altra de les «jugades» que hauria fet Gloria Camila en la vida de la seva madrastra i el seu pare. La col·laboradora Carmen Borrego ha estat la responsable de donar la informació summament delicada que, sens dubte, posarà en més d'un compromís al matrimoni.

«José Ortega Cano, no sé si mitjançant l'herència o ja, ha posat la casa conjugal a nom de Gloria Camila», va assegurar. «Quan Ana María descobreix això, és quan se li canvia el xip». La germana de Terelu Campos va confessar que la mare de Gema Aldón va saber aquesta notícia per l'entorn familiar, no pel seu marit.

Tot i això, segons Gema López, apunta que aquest moviment pot ser perquè la jove ha hagut d'avalar econòmicament el seu progenitor. «El que em crida l'atenció és que en el moment en què la mateixa Ana María pot tenir diners, l'òbvia. I en qui diposita la confiança de l'aval és a Gloria», comentava sobre això.

El pitjor presagi d'Ana María Aldón es podria complir

Malgrat aquests nous rumors que han sorgit arran de l'enemistat entre Ana María Aldón i Gloria Camila, cap de les dues s'hi ha pronunciat. No hi ha dubte que per part de la dissenyadora, almenys de moment, no sortirà per la boca cap informació d'aquesta mena.

Com ella mateixa va confessar a Viva la vida, «no té por a la família del seu marit, sinó que està allunyada de tots i centrada en recuperar-se». Per això, d'aquesta manera, haurà optat pel silenci i treure-ho a la llum si es veu obligada per les circumstàncies.

Això sí, aquesta decisió d'Ortega Cano de posar la casa a nom de la seva filla perilla l'herència del seu fill petit. Justament per aquest motiu, Carmen Borrego assegura que «tem i està espantada per moviments que puguin afectar-la com a mare».

«Té una gran preocupació pel dia en què es materialitzi la separació. És a dir, en quines condicions quedarà la persona que tenen en comú. Lluitarà i aguantarà per ella fins a saber en quines condicions la deixa», explicava.