Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

José Ortega Cano enxampa a la seva dona acompanyada i entén que ha arribat el final

Ortega Cano ha dit prou després de saber què va fer la seva dona

José Ortega Cano ha dit prou i és conscient que al seu matrimoni li queden només quatre dies. Els problemes de parella entre Ana María Aldón i el dretà no són fruit d'un dia i, les darreres setmanes, la crisi entre aquest i la modista andalusa s'ha aguditzat establement.

No ha estat només per les paraules que va pronunciar Ana María Aldón en aquests darreres mesos tant a Viva la vida com a Déjate querer. En totes les seves declaracions, la sanluquenya posava de manifest que el seu matrimoni estava ferit de mort i, tret que el seu marit canviï la seva actitud, el final és a prop.

Ana María Aldón, una dona que fins ara estava en un segon pla sota la llarga ombra de José Ortega Cano, se n'ha apoderat. La veritat és que ja no té por de dir què pensa sobre el seu matrimoni.

Ortega Cano no dona crèdit a les imatges després del comiat

La realitat és que s'ha sentit menyspreada tant pel seu marit com per la seva filla, Gloria Camila Ortega. Fins i tot, ha estat posada en evidència per Marina, l'assistenta de tota la vida d'Ortega, i la modista ja no ho aguanta més.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint en 'El Rocío'. | GTRES

Fa temps que a Ortega i Ana María Aldón no se'ls veu junts. Sempre que un dels dos membres de matrimoni viatja fins a Costa Ballena, l'altre no hi passa. O bé, directament, se'n va unes hores abans per no coincidir en la mateixa casa.

El darrer diumenge, es va produir un altre episodi en què vam veure clarament que la crisi és insalvable. José Ortega Cano està vivint el que podrien ser les darreres hores de la seva història d'amor amb la dissenyadora de Sanlúcar. Després de 529 programes d'emissió, Viva la vida deia adeu a la seva audiència i ho feia amb magnificència.

La foto que ha sortit a la llum i diu moltes coses

Tot i que l'emoció era evident en Emma García i els col·laboradors allà presents, el cert és que havia preparat una sorpresa final en forma de festa postprograma.

Després d'un final més que emotiu per part dels col·laboradors, redactors i el mateix director del programa, Raúl Prieto, hi va haver una reunió de comiat. Aquesta va tenir lloc en un local proper a les instal·lacions de Mediaset.

Així doncs, la dona d'Ortega va anar ahir al seu darrer dia de col·laboradora per estar amb la gent que li va donar la confiança de treballar a la televisió des del 2020. D'aquesta manera, ni curta ni mandrosa, es va apuntar a la festa.

Foto d'Ana María Aldón amb els col·laboradors i el director de 'Viva la vida'.
Ana María Aldón amb els col·laboradors i el director de 'Viva la vida'. | Mediaset

Ana María ho dona tot de festa per Madrid

El cas és que Ana María no sol pernoctar, però ahir en va fer una excepció. Se'n va anar amb la gent que li ha acompanyat durant molt de temps en Viva la vida. El cas és que aquesta decisió per part de l'andalusa ha sorprès molt Ortega Cano.

És un comiat en què han estat col·laboradors com ara Luis Rollán, Makoke, Marisa Martín Blázquez o Suso. També ha estat, com no podia ser altrament, Raúl Prieto, director de Viva la vida i exdirector de Sálvame. Tanmateix, no hem pogut veure Emma García.

No sabem si la presentadora es va absentar durant els moments en què els reporters gràfics van fer unes fotografies d'aquesta festa de comiat, o bé va preferir anar-se'n a casa malgrat ser una data tan assenyalada.

La veritat és que Ortega Cano s'ha quedat perplex davant del pla al qual ha assistit la seva dona. Mentrestant, ell gaudeix, en solitari, de les platges de Costa Ballena.