Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera confirma que el divorci no ha acabat bé perquè hi ha una altra dona

Rivera es vol mantenir al marge fins que hagi passat tot

Kiko Rivera, famós des del bressol, està acostumat que determinades persones s'hi acostin per interessos mediàtics. No obstant això, ha trobat algú que no li ha donat mai l'esquena i que ha estat al seu costat en tot: Anabel Pantoja. El DJ sap que la seva cosina és especial, per això està sent tan prudent les darreres setmanes.

Kiko Rivera és conscient que Anabel haurà de donar massa explicacions quan torni de Supervivientes 2022. S'ha de divorciar d'Omar Sánchez i el procés estarà ple d'inconvenients perquè la història ha acabat força malament. De fet, ha empitjorat des que hi ha una altra dona en la vida del surfista: Raquel Lozano, concursant de Gran Hermano.

Kiko ha confirmat, gràcies a la informació que ha publicat Telecinco, que Omar manté una relació massa propera amb Raquel. La periodista María Patiño assegura que Anabel no se sentirà molesta, més aviat el contrari, ja que ella està desitjant formalitzar la separació. Tot i això, el canari no ha estat gaire honest i Pantoja podria retreure-li el seu comportament.

Kiko ha pres una decisió per ajudar la seva cosina: no parlarà de l'assumpte fins que ella prengui les regnes i triï el camí que seguirà. Durant Supervivientes 2022, li ha donat prou suport i ha comentat el concurs a les xarxes socials, però des que va abandonar l'illa no ha tornat a pronunciar cap paraula perquè sap que el millor que pot fer és guardar silenci.

Rivera sap que hi ha proves que demostren què està passant. De fet, el programa Viva la Vida ja les ha compartit amb el públic. És evident que hi ha una dona nova en la vida d'Omar Sánchez, ara només cal saber quin paper ocupa. Raquel ha negat la història, però són molts els que pensen que si s'han amagat és perquè tenen alguna cosa a amagar.

Kiko Rivera vol solucionar els errors que ha comès

Kiko ha tingut molts problemes amb Anabel i el més greu és que els va airejar a la revista Lecturas a canvi de diners. Els experts en el tema van assegurar que aquesta traïció seria definitiva i que la relació es trencaria, però afortunadament no ha estat així. La col·laboradora té passió per les filles del seu cosí i no deixarà que res trenqui aquest vincle.

Rivera ha fet un gran esforç, ja que ell també estava ofès, i ha apostat per l'amistat que l'unia a la seva cosina. S'han criat junts, es coneixen perfectament i ningú no podrà separar-los, ni tan sols la poderosa Isabel Pantoja. El DJ creu que Anabel hauria d'estar al seu costat durant la guerra que manté amb la cantant.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Kiko sap que la separació està sent complicada. | CatalunyaDiari

El fill d'Isabel pot estar tranquil perquè prengui la decisió que prengui sempre comptarà amb l'ajuda d'una persona fonamental: Irene Rosales. La influencer està al costat del seu marit i dona suport a totes les seves decisions perquè sap que la seva vida no és tan senzilla com sembla. Tot el que fa és objecte de debat, així que ha d'anar amb compte perquè els errors es magnifiquen.

Kiko Rivera ha aguantat molt fins a explicar la veritat

Kiko es va absentar de la boda de la seva cosina perquè just abans va descobrir una cosa que no li va agradar, però sempre va donar el seu suport al matrimoni. Es va emportar un gran disgust en descobrir que Anabel s'havia separat i la tertuliana sempre ha pogut comptar amb el suport. El que ningú no imaginava és que Omar, que suposadament estava desolat, refés la seva vida tan ràpid.

Rivera, igual que la resta d'espectadors de Telecinco, coneix perfectament Raquel Lozano, la nova amiga de surfista. Els han enxampat junts en una platja i han intentat amagar-se, ara cal saber-ne el motiu. El que és evident és que la ruptura no ha estat tan pacífica com la família pensava.