José Fernando Ortega

José Fernando Ortega, decebut en comprovar que la seva família no vol saber res

José Fernando no dona crèdit a tot allò que està succeint

José Fernando Ortega no pot creure tot el que passa dins la seva família. I és que, des de fa unes quantes setmanes, aquest mediàtic clan s'ha convertit en el centre de totes les mirades.

Fa més d'un mes, Ana María Aldón va decidir agafar les maletes i desaparèixer del mapa i, des d'aleshores, els Ortega no han deixat de protagonitzar les diferents revistes i programes del cor del nostre país.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando Ortega està molt preocupat | Europa Press

Ara, i amb la dissenyadora de tornada, José Fernando no ha pogut amagar la seva preocupació en adonar-se que la seva família no vol saber res de l'estat personal de la dona del seu pare.

José Fernando Ortega per fi sap tota la veritat

José Fernando Ortega ja s'ha assabentat del que està passant a casa seva. I és que, des de fa uns quants mesos, els rumors de separació entre el seu pare i Ana María Aldón no han deixat de créixer.

Tot i que el mateix Ortega Cano va sortir públicament a desmentir aquesta informació, aquest diumenge, 24 de juliol, la col·laboradora de Viva la vida va anar a l'últim programa del format per aclarir aquest punt d'una vegada per totes.

«Estic dient que no, però hi ha una altra gent que diu que sí. Què faig jo? Estic molt cansada. Afortunadament, estic fent passos endavant i, de moment, no han acabat amb mi», començava a explicar.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
José Fernando s'assabenta de tota la veritat sobre el divorci del pare i Ana María Aldón | CatalunyaDiari

«El meu marit i jo tenim la comunicació que hem de tenir, no vol dir que no tinguem contacte perquè no ens vegin junts. A mi ara és quan se m'està començant a veure perquè jo ja estic fent esforços per fer coses que fa 20 dies era incapaç de fer», prosseguia.

Tot i que ha assegurat que el pare de José Fernando Ortega li està donant suport en totes les seves decisions, ha deixat entreveure que «ja no espero res de ningú».

«Ja no espero, ni necessito, que el meu marit em defensi de ningú. No se'm treu del cap en el moment en què truca un nebot-net d'ell per dir-me pocavergonya i el meu marit entra per fer-li un petó a ell i a la seva mare. Jo ja no necessito això», deia contundent.

José Fernando Ortega s'assabenta dels plans de la seva madrastra

A més a més, José Fernando ha pogut conèixer quins són els veritables plans d'Ana María Aldón. Sí, perquè, des de fa uns quants dies, els rumors que està buscant pis lluny de l'habitatge familiar no han deixat de créixer.

«Sembla que tot apunta al mateix. A mi no m'agradaria dir-li a cap col·laborador que no té raó perquè és una cosa que els ha arribat a ells, però la realitat és nostra i el que nosaltres vivim és diferent», deia referent a aquest tema.

«Jo et confirmo que seguim a la mateixa casa i ser-hi, estem, però ara mateix la meva prioritat soc jo. Això és una cosa que ell està respectant perquè m'està veient i sap que no estic bé. Si, en algun moment, hem de donar una informació, serem nosaltres els que la donarem», explicava ben ferma.

Ana María Aldón
José Fernando s'assabenta que Ana María està buscant pis | TELECINCO

Però, tot i haver confirmat que segueix sota el mateix sostre que el pare de José Fernando, la dissenyadora ha assegurat que la informació que va donar aquest divendres passat, 22 de juliol, Paloma García Pelayo és veritat.

Segons sembla, l'exsupervivent fa un temps que busca una casa independent a la del seu marit, però encara no ha trobat el que vol.

«Això no és nou, vosaltres ja sabíeu que estava buscant una casa, però això és al marge de la situació personal que jo tinc en aquests moments. Busco una casa per tenir un sostre on tenir la meva independència, per fer allò que jo vulgui fer, sigui muntar un taller de costura o perquè la meva família s'hi quedi si venen a veure'm», relatava la dona d'Ortega Cano.

«Encara no he trobat la casa perquè ara mateix no és la prioritat que tinc, estic més pendent d'altres coses», ha sentenciat la tertuliana de Telecinco.