Primer pla d'Adela González.

Adela González revela el deute amb Hisenda i descobreix que no hi ha suficients diners

La presentadora de 'Sálvame', sense paraules després de conèixer que viu una situació límit

La presentadora de Telecinco s'ha quedat de pedra en veure com una col·laboradora del món Telecinco té un endeutament milionari a què enfrontar-se en els propers temps.

Adela González va començar el programa de dimecres passat anunciant que hi havia una cara relacionada amb Sálvame que podria passar-ho molt malament després de destapar-se que deu massa diners. Sálvame ha revelat finalment el nom en la seva versió Sandía i el personatge en qüestió no era altre que Makoke, exdona de Kiko Matamoros. A més, l'espai de La Fábrica de la Tele ha portat un assessor fiscal al mateix plató per analitzar els polèmics comptes de la col·laboradora.

Adela González destapa el deute milionari i es queda en xoc

David Galván ha posat sobre la taula la complicada situació de qui va ser parella durant 20 anys de Matamoros, col·laborador d'Adela González.

Aquesta impactant notícia ha caigut de la millor manera al veterà col·laborador, que estava present aquell dia al plató d'Adela González. «Per mi això és bo. És perquè l'Agència Tributària li ha assignat un deute del qual ella no es responsabilitza», ha començat. «És el que jo volia des del principi, que es derivés el deute. Ella el va portar a un contenciós, cosa que paralitzava la publicació a la llista de morosos. Ja s'ha aixecat aquest veto a la publicació», ha dit.

Primer pla d'Adela González.
Adela González ha desvelat tota la veritat | Telecinco

«Jo pago tots els mesos a Hisenda, però el deute respon unilateralment. Si tu tens béns per valor, encara que sigui de la meitat i hisenda t'embarga i surten públics a subhasta, si la venda dels béns cobreix la totalitat del deute, jo en quedo exempt», ha explicat Kiko Matamoros, que s'ha mostrat feliç després de conèixer els comptes de la seva ex davant d'Adela González.

Adela González sap que deu molts diners i no fa res per posar-hi remei

L'assessor fiscal present amb Adela González ha posat fil a l'agulla i ha explicat en una pissarra tot el que deu Makoke. «Hi ha diverses anotacions preventives d'embargament», ha explicat aquest sobre els comptes de la influencer.

«Un que ronda els 33.000 euros a l'Ajuntament de Pozuelo i tres anotacions de l'Agència Tributària. Una de 112, una altra de 29.000 i una altra de 1.192.000 euros». Així doncs, l'expert convidat per Adela González ha destapat que Makoke deu 1.356.000 euros.

▶️ Vídeo del dia

Makoke, en el punt de mira després del que ha destapat un assessor fiscal

«Apareixen tres empreses a nom de Makoke, però no ha presentat mai els comptes d'aquestes empreses», ha continuat explicant l'assessor fiscal convidat al programa. En un estudi detallat dels comptes, l'assessor també posa el focus a l'herència. «Makoke ha heretat a Màlaga un habitatge i dues places de garatge, però només li pertany un 5,05%», sostenia.

La veritat és que a molts els ha cridat l'atenció que Makoke porti l'estil de vida que porta. I tot després de conèixer aquest deute milionari que arrossega des de fa temps.

Makoke, en un acte promocional
Makoke està molt endeutada i veu com Adela González ho explica | GTRES

Adela González sap que ella no es priva de res, especialment durant les vacances d'estiu. Se l'ha vist diverses vegades viatjant a Formentera i Eivissa. I és que ha gaudit dels luxes més grans en iots o restaurants d'alt nivell a les Pitiüses.

A més, el seu compte d'Instagram reflecteix perfectament com ella està vivint per sobre de les seves possibilitats. Això podria fer-la ser més prudent a l'hora de mostrar als seus seguidors, entre ells Adela González, els seus luxes, tenint en compte que l'endeutament que arrossega no és poc.

Kiko Matamoros finalitzava l'assumpte al programa d'Adela González, afirmant que el que menys vol Makoke per saldar el seu deute és vendre la casa de La Finca. I que farà tot el possible per no desfer-se'n malgrat que el seu dèficit sigui molt elevat.