Primer pla de Camilo Blanes

Preocupant l'última hora de Camilo Blanes: atès a casa seva per un helicòpter

El fill de Camilo Sesto ha tornat a acaparar totes les mirades després de ser atès per un helicòpter medicalitzat a casa seva

Durant les últimes hores, el delicat estat de salut de Camilo Blanes ha tornat a fer saltar totes les alarmes. I és que des que el seu pare, Camilo Sesto, va morir el 2019, el jove ha portat un estil de vida poc saludable.

 

Així mateix, malgrat tenir una complexa relació amb el cantant, per a Blanes la seva mort va ser un dur revés que no li va costar superar. A més, el seu major suport va ser Lourdes Ornelas, la seva mare.

La mexicana, que està pendent de l'última hora del seu estat de salut i que fa uns mesos parlava fort i clar sobre la condició del seu únic fill, ha dit que «No és fàcil incapacitar-lo, és un adult», deia.

«El meu fill ha estat diverses vegades ingressat, el pugen a la camioneta, va a un lloc de rehabilitació. Aquesta malaltia és per a tota la vida, mai no pots dir que l'hagi passat», explicava.

D'altra banda, després d'uns mesos de calma en què tot semblava indicar que la salut de Camilo Blanes havia millorat notablement, ara el jove ha tornat a tenir complicacions.

Camilo Blanes amb posat seriós
El fill de Lourdes Ornelas rep un cop dur | Europa Press

 

Camilo Blanes torna a estar al focus mediàtic pels seus problemes de salut

Va ser ahir, 4 de setembre, al programa Ya es verano, quan sortia a la llum una nova informació que deixava tothom sense paraules. Camilo Blanes tornava a patir problemes de salut pocs mesos després de rebre l'alta hospitalària.

Per si no n'hi hagués prou, la veritat és que tota aquesta situació es va agreujar quan un helicòpter medicalitzat del SUMMA va haver d'aterrar al jardí del seu habitatge. Així mateix, va ser al seu domicili, ubicat a la localitat de Torrelodones, quan l'equip sanitari procedent de l'aeronau va atendre ràpidament el fill del cantant.

No obstant això, tan aviat com es va conèixer aquesta dada, que va generar força preocupació, es va informar des de l'esmentat espai sobre com van succeir els fets. «No se sap què li passa. Serà traslladat, però l'estan estabilitzant i de moment no ha estat traslladat a cap hospital», deien.

Segons expliquen les fonts properes al fill de Camilo Sesto, Camilín va començar a patir forts dolors dissabte a la tarda, però no va ser fins l'endemà que va decidir trucar a Emergències. La veritat és que, malgrat que un equip mèdic es va traslladar en helicòpter fins a la llar de Blanes, finalment, van optar per no portar-lo a un centre sanitari.

Per descomptat, aquesta decisió podria haver aclarit una mica la seva complexa situació, ja que tot apunta que aquesta revés que ha patit el jove no era res greu. Aquesta seria la raó principal per la qual no s'hauria considerat la possibilitat que fos traslladat fins a l'hospital.

No obstant això, encara hi ha una gran incertesa sobre això. I és que, de moment, cap membre proper a Camilo Blanes no ha sortit públicament a pronunciar-se. D'altra banda, fa tot just un dia que van tenir lloc aquests fets.

El fill de l'artista va ser vist en un estat força complicat. Prim i amagant la cara, així el van veure els reporters que van decidir preguntar-li sobre la seva estada a l'hospital. A més, aprofitant la presència de les càmeres, el fill de Lourdes Ornelas va oferir algun detall sobre els avenços que està tenint el museu en memòria del seu pare.

Primer pla de Camilo Blanes mirant cap a un costat
Tothom està preocupat per Blanes i pel seu estat de salut | Europa Press

 

El complicat estat de salut de Camilo Blanes

No hi ha dubte que només el temps dirà com evolucionarà el delicat estat de salut de Camilo Blanes. Fa només uns mesos, concretament, al gener, el noi sortia de l'hospital després de passar un total de 50 dies ingressat.

El motiu de la seva estada al centre sanitari va ser l'accident que va tenir amb bicicleta després d'uns dies de festa. Aquest incident va provocar que patís una pneumònia i greus problemes respiratoris que van fer que hagués d'anar a l'UCI.

▶️ Vídeo del dia

Després d'aquests mesos d'absoluta calma, el fill de Camilo Sesto tornava a reaparèixer davant de les càmeres el mes d'agost passat per assegurar que estava completament recuperat de les seves addiccions. Tot i això, el jove decidia seguir amb el seu estil de vida de sortir de festa. Això sí, sense necessitat de consumir qualsevol tipus de substància.