Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera en xoc: pot perdre milions d'euros

Kiko Rivera avisa que està en perill

Kiko Rivera no és aliè a tot el que s'ha dit sobre la seva cosina i sobre el seu suposat menfotisme amb el seu pare quan més ho necessita. Sap que Anabel ha reaccionat després de les crítiques sobre la seva deixadesa respecte a les cures del seu progenitor. I és que l'exsupervivent s'ha passat l'últim mes gaudint de viatges de plaer amb el seu xicot Yulen Pereira i molts l'han acusat.

Després de tornar d'Hondures, l'únic que va pensar va ser en estar amb el seu xicot, però la situació del seu pare s'ha complicat els últims dies i ha hagut de ser ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Kiko Rivera admet que la seva cosina s'està jugant un dineral pel seu desvergonyiment

La cosina de Kiko Rivera només havia anat un dia a veure el seu pare des que va aterrar a Espanya procedent de Cayos Cochinos. Això no va agradar gens a l'entorn del seu pare, i especialment a la seva dona Junco.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel ha rebut dures crítiques pel seu comportament | Telecinco

Tampoc va fer gaire gràcia a Isabel Pantoja, que, veient l'actitud de la seva neboda, es pot replantejar a qui donar la seva herència quan ja no hi sigui. La dona que passa els dies al costat de l'oncle de Kiko Rivera parlava de deixadesa per part d'Anabel i demanava més ajuda a la noia.

A més dels diners que ha posat la sevillana perquè al seu pare no li falti res, a Bernardo li calia una mica més d'afecte i que la seva filla hi fos per donar-li suport aquests complicats dies.

Kiko Rivera no és aliè a la deixadesa d'Anabel

La veritat és que els seus excompanys de Sálvame van criticar durament la seva actitud i la seva resposta no es va fer esperar. Les crítiques van provocar que Anabel esclatés, i va entrar en directe per deixar les coses clares. «Ven molt dir que està sol en un hospital i que la seva filla està en un iot! N'estic farta! Estic al corrent de tot!», sentenciava molt enfadada.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja | CatalunyaDiari

«No estic muntada en un vaixell. Estic fent coses importants. No m'he de justificar ni amb tu ni amb ningú i no permetré quees parli de mi al programa com es va parlar... La meva mare a mi no em prohibeix res. Tampoc permetré que es parli de la meva mare com es va parlar».

A més, lloava la seva mare de la manera següent. «Tant de bo em pugui assemblar jo una mica més a la meva mare . El que m'ha inculcat és que en tingui cura, que estigui pendent d'ell», afirmava la cosina de Kiko Rivera, dolguda per les crítiques rebudes.

Anabel reacciona i acaba visitant el seu pare malalt

«El que no permetré és que es digui del meu pare que està sol, el meu pare no està sol. Té la seva dona i les seves cuidadores. Voleu que estigui al costat del seu llit? És clar, per gravar-ho», sentenciava la influencer.

Anabel Pantoja
La sevillana per fi ha anat a visitar el seu pare | CatalunyaDiari

El cas és que Anabel confirmava divendres a Sálvame que aquest cap de setmana viatjaria a Sevilla des de les Canàries per estar amb el seu pare malalt. Dit i fet, la influencer ha agafat un avió fins a la península per visitar Bernardo. Ho ha fet per demostrar-li que hi és en els pitjors moments, malgrat el que es digui a la premsa rosa.

▶️ Vídeo del dia

Aquest diumenge hem vist la sevillana publicar diversos 'stories' a l'hospital on apareix de l'habitació amb el seu pare, tot i que la imatge d'aquest l'ha volgut amaga per respectar la seva privacitat. En diverses històries d'Instagram veiem com la noia dona menjar al seu pare i com per fi ha deixat enrere els rumors que amb prou feines cuida el seu pare.