Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos s'assabenta per les xarxes socials del retrobament de Belén Esteban

Les xarxes socials han provocat un nou enfrontament entre la parella

Aquest any, la relació sentimental de Miguel Marcos i Belén Esteban ha penjat d'un fil. I no ha estat només en una ocasió, han estat diverses en què la parella s'ha preguntat seriosament què feien junts. Des d'aleshores, tots dos han posat interès que tot segueixi endavant, però està complicat amb l'últim detall que ha tingut la de Paracuellos.

Belén Esteban ho complica tot

Va ser la tremenda caiguda al plató de Sálvame la que va provocar un sotrac a la seva relació. La por a enfrontar-se a una operació de tíbia i de peroné sent diabètica, la recuperació i les hores de fisio van canviar del tot el geni de Belén Esteban.

Ella només tenia Miguel a casa i aquest ha estat l'únic que ha aguantat de tot. Va ser la col·laboradora de Sálvame la que va assumir en directe que durant els tres mesos de recuperació ha estat insuportable. Tot i això, l'amor que Miguel sent cap a la tertuliana no es pot comparar amb res.

Belén Esteban
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe i Miguel Marcos la va portar a l'hospital | CatalunyaDiari

Miguel, atenent les paraules de la seva dona en directe, no va tenir més remei que dedicar-li un missatge. El conductor d'ambulàncies assegurava que aquesta etapa no ha estat un problema per a ell, i que segueix estimant-la com el primer dia.

A més, va confessar haver sentit molta pena de la seva dona, ja que hauria preferit que aquest contratemps li hagués passat a ell. El públic va emmudir i Belén Esteban també. A partir d'aleshores, la seva relació així com el seu estat d'ànim van començar a florir de nou.

Tant, que la parella ha gaudit d'uns dies en solitari per Tenerife. Belén ha capturat moments i els ha compartit a les seves xarxes socials. Així, els seus seguidors han pogut veure que entre la parella, hi ha més complicitat que mai. Però, això seria tan sols un miratge perquè quan s'apaguen els telèfons mòbils, la cosa canvia molt.

▶️ Vídeo del dia

La realitat de Miguel i Belén darrere de les xarxes

Miguel i Belén ja són a Madrid, començant a agafar el ritme de la rutina. Per part seva, el conductor d'ambulàncies ja ha començat a treballar a l'hospital i Belén s'asseurà avui al plató de Sálvame per primera vegada després de la seva caiguda.

Fotomuntatge de dues stories de Belén Esteban amb Miguel Marcos, el seu marit.
Belén Esteban declara el seu amor incondicional al seu marit. | Instagram

És una tarda que no serà gens fàcil per a la de Paracuellos després de la informació que ha sortit. Aquesta no farà gens de gràcia a Miguel i podria provocar un nou sotrac a la parella.

La raó no seria altra que la manca de confiança que Belén  diposita al seu marit. Pel que sembla, la darrera trobada que aquesta va tenir pel carrer fa unes hores ha estat una sorpresa per a tothom. Incloent-hi Miguel.

Les xarxes socials van ser testimoni de com Belén Esteban es retrobava amb el seu company Kiko Hernández pels carrers de Madrid. Pel que sembla, els col·laboradors es van trobar de manera espontània o això, almenys, és el que semblava.

Kiko Hernández i Belén Esteban
Kiko Hernández i Belén Esteban es retroben | CatalunyaDiari

«Quin retrobament tan especial, t'adoro, Belén», escrivia el tertulià a les seves xarxes socials. Com era d'esperar aquesta imatge va córrer com la pólvora fins al punt que va arribar al telèfon mòbil de Miguel. El conductor, incrèdul davant del que veia, no va tenir més remei que demanar explicacions a Belén.

El madrileny estava feliç que Belén es retrobés amb un dels seus millors amics. Però també estava enfadat perquè la seva dona, amb qui hauria de tenir confiança, no li havia explicat que aquesta trobada es produiria.