Primer pla de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche ho revela a la seva família: no hi ha solució

Cristina Pedroche ha sorprès la seva família d'Instagram

Cristina Pedroche sempre s'ha caracteritzat per ser molt clara a través de les xarxes socials. En efecte, la presentadora no dubta a utilitzar el seu perfil d'Instagram com a plataforma per exposar tots aquells temes que li preocupen. Actualment, és una de les espanyoles més seguides en aquesta xarxa social, on acumula més de 3 milions de seguidors.

Pedroche ens té acostumats a mostrar-nos com és el seu dia a dia a la televisió o durant les seves impressionants vacances. Però, de vegades, també li agrada dedicar el seu temps a compartir reflexions. I això és l'última cosa que ha fet, cosa que ha sorprès tots els seus seguidors.

Cristina Pedroche i l'enigmàtic missatge que ha sorprès tothom

La seva 'família d'Instagram' o, com a ella li agrada anomenar-los, els seus seguidors, s'ha quedat molt sorpresa amb l'últim post de la presentadora. Cristina publicava una fotografia en biquini, acompanyada del text següent:

«Em veig i em sento tan malament que ni un filtre m'ajudaria. No em ve gaire de gust, però intentaré arreglar-me per sortir a sopar, que gana sí que en tinc. Vinga, Pedroche!», escrivia la reportera.

Cristina Pedroche
Cristina Pedroche ha estat molt sincera a les seves xarxes socials | GTRES

La reivindicació de Cristina ha estat molt aplaudida pels seus seguidors, i també a la resta de xarxes socials. Moltes dones aplaudien Pedroche per visibilitzar els efectes d'estar amb la regla, cosa que moltes vegades tendeix a silenciar-se i a no dir-se per pudor.

I és que en una societat com aquesta, i més concret a les xarxes socials, on es mostra el que és bo, una dosi de realitat no ve gens malament. Moltes de les seguidores li responien i aplaudien el gest de Pedroche.

Cristina Pedroche no té cap por a mostrar els seus sentiments a través d'Instagram. Tampoc a reflectir la realitat de totes les dones que pateixen els efectes de tenir la regla.

Cristina Pedroche es mostra transparent amb els seus seguidors

No hi ha dubte que la presentadora estrella d'Atresmedia sap molt bé com guanyar-se l'afecte dels seus seguidors. Sempre es manté molt activa a les xarxes socials i no dubta a compartir el dia a dia amb els seus seguidors.

Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós
Cristina Pedroche sap com afrontar les crítiques | GTRES

Tot i que la majoria de persones que la segueixen li donen suport, com tot personatge públic, també compta amb els seus detractors. En una de les seves publicacions més recents, Pedroche es posava al punt de mira.

I és que a Cristina li encanta mostrar a les xarxes la seva passió per l'esport, i per estar en bona forma física. Després d'unes impressionants vacances a Mèxic, la presentadora tornava al gimnàs. Així ho explicava a Instagram:

«Tornada a l'escola! Uns exercicis molt bàsics per tornar a la rutina a poc a poc i per sentir-se bé amb un mateix. No us atabaleu d'intentar estar al mateix nivell que abans de l'estiu, o si comenceu ara no us pressioneu per veure resultats ràpids. Els resultats ràpids després tenen efecte rebot. Gaudeix del camí, a poc a poc, marca't el teu ritme sense estrès ni pressió», explicava.

Cristina animava tots els seus seguidors a fer esport com a mètode infal·lible per superar la 'síndrome postvacacional'. Tot i això, molts usuaris li retreuen que no tots tenien la possibilitat de tenir un gimnàs personal a casa.

Cristina va haver d'enfrontar-se a una forta polèmica l'últim mes. I és que Pedroche era acusada d'utilitzar nens en situació de vulnerabilitat per crear contingut a les xarxes socials. Tot a causa d'un vídeo que la presentadora va publicar amb unes nenes fent un dels balls de moda.

▶️ Vídeo del dia