Primer pla de María Teresa Campos somrient

María Teresa Campos assumeix que no és independent i revela com està de salut

María Teresa preocupa amb les últimes declaracions

Els últims anys no han estat gens fàcils per a María Teresa Campos. Des que es va quedar fora de la graella televisiva, la seva carrera es va aturar, i això encara no ho ha pogut assimilar. En reiterades ocasions ha manifestat el seu desig tornar a presentar algun programa i posar-se al davant d'una càmera.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, sembla que ja no hi ha lloc per a la veterana periodista. Cap cadena del nostre país ja no aposta per ella. El seu últim projecte va ser el seu canal de YouTube, on la periodista va iniciar el seu camí a la plataforma de vídeos per cridar l'atenció a les cadenes de televisió. Des de llavors, les seves aparicions a la petita pantalla s'han reduït a fugaces col·laboracions o entrevistes. A més, la majoria no han contribuït a millorar la seva imatge pública.

María Teresa Campos vol tornar a la televisió sigui com sigui

El mes de març passat, la veterana periodista feia una entrevista amb Anne Igartiburu. Maria Teresa reivindicava la seva necessitat de treballar per sentir-se útil. A més, expressava la seva sorpresa davant el fet que cap cadena apostés per ella:

«Jo sé que soc gran, però no sé per què no hi ha lloc a cap televisió d'aquest país per a mi. Jo necessito treballar, perquè encara que sigui una miqueta, omple la meva vida. No suporto estar a casa sense fer res», deixava anar la presentadora. «Hi haurà qui pensi que jo en vull més, no estic parlant de fer un programa. Jo parlo de fer una col·laboració, una cosa que faci sentir-me que m'aixeco al matí i faig coses», remarcava María Teresa Campos.

María Teresa Campos ha conegut la veritat
María Teresa Campos ho confessa tot | Europa Press

No obstant això, sembla que és coneixedora de tot el que ha aportat al món de la comunicació d'aquest país. I potser, María Teresa sí que sap que en el fons, el seu moment ja ha passat: «Sé que no es pot tenir tot a la vida, potser ja he tingut massa», reflexionava.

Tant Terelu com Carmen, totes dues han comentat reiterades vegades que a la seva mare li agradaria tornar amb un programa d'entrevistes. I encara que al principi la idea va prendre forma amb La Campos mòbil, Telecinco va decidir cancel·lar-lo, després d'un programa d'emissió.

Carmen Borrego es pronunciava fa un parell de setmanes sobre la situació en què es trobava: «Tinc por de perdre persones que són importants. Però també tinc por dels canvis i tinc por de no estar a l'altura», relatava la filla de la presentadora.

També va parlar sobre la salut de la seva mare: «El pitjor que pot passar a una persona, és que se't passi el temps. La meva mare s'ho mereix tot. Jo a la meva mare l'adoro. Espero que em duri molt», comentava Carmen.

María Teresa Campos i el seu delicat estat anímic

La veritat és que estar fora del focus mediàtic ha afectat molt negativament l'estat anímic de la presentadora. En els darrers mesos s'ha especulat molt sobre quin era l'estat de salut de María Teresa Campos. I fins i tot les seves filles han reconegut, que aquesta situació ha minvat la vitalitat de la periodista.

Primer pla de María Teresa Campos
L'estat de salut de María Teresa Campos no és el que era | Europa Press

A més, no fa ni dos mesos que María Teresa feia 81 anys. I com tota persona d'una edat avançada, la independència de què tots gaudim es va reduint. Així ho explicava Carmen Borrego: «la independència que tenia la meva mare anys enrere, ja no és la que era. Ara sempre està acompanyada pel servei de casa o per Gustavo».