Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito rep una trucada i assumeix que el càncer l'ha separat de qui més estima

Rosa Benito ha descobert que el problema no té solució

Rosa Benito ha estat una de les cares més aplaudides de la pantalla petita. De fet, va guanyar una edició de Supervivientesel 2012. Però, ara, alguna cosa ha canviat i el públic li ha donat l'esquena, sobretot des que la seva neboda està revelant la veritat. La filla de 'la Más Grande assegura que la família Mohedano no es va portar bé amb Rocío Jurado, ni tan sols Benito.

Rosa Benito sempre ha presumit de tenir una relació especial amb la seva cunyada. Per això, va viatjar amb ella a Houston quan va emmalaltir de càncer. La dona de Fidel ha explicat que la col·laboradora va estar als Estats Units perquè la seva mare es feia càrrec de totes les despeses. Va pagar tots els vols i també finançava els capricis dels seus germans; era la seva manera d'agrair-los l'afecte que estava rebent.

Rosa Benito
Fa molt de temps que Rosa intenta aguantar | GTRES

Ara, Rosa ha de donar explicacions perquè Rociíto l'ha acusat de no ser sincera i d'estar al costat de Rocío Jurado per interès. La tertuliana, al seu torn, assegura que tothom qui digui això està mentint, ja que ella sempre ha estimat la cantant per sobre de totes les coses. El problema és que no va superar el tumor que li van diagnosticar i la família es va separar. En efecte, si hi hagués estat ella no hauria esclatat cap guerra.

Rosa va rebre una trucada quan treballava de polemista a Sálvame que va confirmar totes les seves sospites: havia perdut el que més volia. Es va quedar sense l'afecte de l'audiència perquè el públic es va adonar que Carrasco estava patint molts desvergonyiments de part dels Mohedano. Una espectadora anònima va trucar al programa per defensar Rociíto i per assenyalar els germans de Jurado.

Benito ha assumit que els conflictes familiars i el seu comportament durant la malaltia de la cunyada l'han separat de tot. En primer lloc, de Rocío, una persona a qui suposadament sempre ha estimat i respectat, i, després, del públic. Ja no té tant de suport com abans, sobretot des que la filla de Pedro Carrasco ha protagonitzat un nou documental a Telecinco.

Rosa Benito ha assenyalat la seva persona especial

Rosa sempre ha tingut una relació fabulosa amb Rociíto. De fet, ella la defensava abans que es convertís en una icona. Era una de les poques cares que s'atrevia a donar la cara per la seva neboda, ja que es pensava que li ho devia a 'la Más Grande'. Però la situació actual és diferent i és evident que la malaltia de Jurado l'ha separat de Carrasco.

Fotomontatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rosa Benito sap què va passar a la seva família | GTRES - TELECINCO

Benito ha acusat la parella d'Albiac d'haver desatès la cantant durant el temps que aquesta va estar ingressada als Estats Units. «La que no hi eres ets tu», li va dir en un missatge que va publicar al seu compte d'Instagram fa unes setmanes. Va acompanyar el text amb una imatge que demostrava que ella sí que va seguir el tractament de Rocío molt de prop.

«No és una fotografia que m'agradi, em porta a moments de plor, angoixa, dolor, incertesa, ràbia i por». L'exdona d'Amador Mohedano vol justificar el seu comportament i diu que està dolguda perquè se sent traïda. Afirma que ella va donar la cara per Rocío quan més ho necessitava i que ara la seva neboda s'ha separat d'ella sense tenir cap motiu.

Rosa Benito ha pres una decisió sense marxa enrere

Rosa té informació i arguments suficients per desarmar els seus rivals, però no entrarà a la guerra d'una manera tan indiscreta. Esperarà el seu moment i quan se senti preparada parlarà, encara que aquest gest suposi la fi de la relació amb Rociíto. Se sent tan decebuda que creu que la situació no té solució i més després de veure el posicionament del públic.

▶️ Vídeo del dia

La dona que va trucar a Sálvame és només una petita mostra. Les xarxes estan plenes de comentaris que deixen malament la família Mohedano. El càncer de Rocío Jurado va marcar un abans i un després, no va tenir solució i el desenllaç va afectar tothom. Des de llavors han canviat moltes coses, però hi ha una cosa que segueix intacta: el coratge de Rociíto.