Lucía Dominguín

Lucía Dominguín preocupa en revelar què va voler fer quan va morir la seva filla

Lucía va sorprendre tothom amb la seva confessió

Lucía Dominguín s'ha convertit en una cara habitual de la pantalla petita . Amb el pas dels anys les seves aparicions a la televisió han anat augmentant cada cop més: des de Masterchef Celebrity a ser la defensora de la seva filla Palito a Supervivientes.

Lucía no té cap problema a parlar de la seva vida privada als platós de televisió. De fet, en la seva intervenció més recent, Lucía Dominguín se sincerava per parlar d'alguns dels episodis més durs de la seva vida.

Ahir, Lucía Dominguín acceptava la invitació al programa Déjate Querer amb Toñi Moreno. A l'entrevista, no va dubtar a sincerar-se respecte a com es va sentir en un dels capítols més amargs de la seva vida. La seva filla, Bimba Bosé, va morir amb 41 anys, víctima d'un càncer de mama.

Lucía Dominguín, trencada en recordar la seva filla Bimba

Lucía recordava amb Toñi Moreno com ha estat la seva vida, passant pels passatges més bonics i pels més durs. Segons l'artista, després de la pèrdua de la seva filla Bimba va decidir fer una retirada espiritual. Durant l'entrevista, Toñi Moreno li va preguntar com se supera la mort d'un fill.

Tot i que és cert que Lucía mai no ha volgut indagar massa de forma pública en el tema de la mort de Bimba, aquesta vegada si ha tingut la força per fer-ho. Segons ha relatat, per a Lucía el fet de ser la mare ha estat el més bonic que li ha passat i sent adoració pels seus fills.

Fotomuntatge de Bimba Bosé i Lucía Dominguín
Lucía Dominguín va confessar com de dura va ser la pèrdua de Bimba Bosé | CatalunyaDiari

La pèrdua de Bimba va suposar un canvi a la seva vida que la deixaria marcada per sempre. En la seva última entrevista a El Deluxe l'any 2021, Lucía confessava: «La pèrdua de la meva filla és el que més m'ha fet plorar. És la meva pena més gran, és que no és natural».

Aquesta vegada, a l'entrevista amb Toñi Moreno, va voler compartir amb l'audiència com va ser el procés i també els moments tan foscos que va viure. Aquests van preocupar molt a l'entorn de Lucía:

«Ho superes amb suport, amb comprensió, vaig ser capaç de fer que la truita es girés perquè no em podia aixecar, era impossible. En fer que es giri t'adones que el que ha passat és una cessió d'amor que t'ha donat la teva pròpia filla».

«El temps que t'ha donat perquè entenguis què és la pròpia vida. L'amor més pur, de l'amor venim, som amor i anem cap a l'amor», relatava Lucía davant l'atenta mirada de Toñi Moreno.

Lucía Dominguín i la gran lliçó de vida que li va donar Bimba

Lucía va reconèixer que no podia ni aixecar-se del llit, i que afrontar cada dia era una lluita constant. Tot i això, es va adonar que havia de seguir endavant:

«Des de llavors no m'he permès sentir pena, ni sentir-me culpable de res. No m'ho puc permetre, perquè tinc tres fills més, dues netes, i els meus amics. I aquesta dona que és allà (Bimba) és un espectacle i he tingut la sort de ser la seva mare».

«És la meva pena més gran, és que no és natural», comentava. Lucía remarcava que els seus fills han estat el gran èxit de la seva vida. Ells són «el seu gran orgull».

També va compartir el que va poder aprendre després de la mort de Bimba:

«La que més em va ensenyar ha estat Bimba amb la seva partida, t'adones que naixem per morir. Però la mort és un pas més enllà, és la mort d'aquest físic, no del teu cor, ni de la teva ànima, ni dels teus amors... No ho sabria explicar», relatava Lucía.

▶️ Vídeo del dia