Primer pla de Chanel Terrero

La catalana Chanel Terrero revela la gran notícia entre rumors d'embaràs

Chanel Terrero ha rebutjat tots els rumors

Després del flamant tercer lloc a Eurovisió 2022, la cantant Chanel Terrero va aconseguir guanyar-se l'afecte i el respecte de tot el públic. I és que la intèrpret de SlowMo va aconseguir la millor posició d'Espanya a Eurovisió en els darrers 27 anys. Amb tot l'enrenou provocat s'ha convertit en una de les artistes catalanes més populars.

Chanel s'ha enfrontat a un dur estiu de treball, ja que ha decidit allunyar-se una mica dels focus per centrar-se en la seva carrera. Aquests darrers mesos ha estat immersa de ple a compondre nova música que sortirà els pròxims mesos.

Chanel Terrero, a punt d'estrenar nou projecte

La veritat és que l'artista catalana no ha tingut gairebé temps per gaudir de les vacances els últims mesos. Chanel ha estat movent-se entre Espanya i els Estats Units, per preparar tots els seus propers projectes.

En la seva última actuació de divendres passat, Chanel Terrero va oferir una impecable actuació al festival Coca-Cola Music Experience. Allí va aprofitar per parlar amb els seus fans, i comentar-los que la seva nova música estava a punt de sortir. I que encara hi havia «Chanel per a estona».

Chanel Terrero al programa La Noche D
La cantant es troba en un dels seus millors moments. | RTVE

Després, pujava una fotografia a Instagram, amb un bonic peu de foto dedicat al seu públic. En ell deixava clar l'any vinent, vindrà carregat de moltes novetats:

«Carta cantada als meus fans amb amor: Amb calma, tranquil, escolta'm bé el que dic: ja ve, ja arriba. Només una mica més baby espera. Que quan et porti el meu ritme aquest foc tekema tekema tekema. Signat: La Reina, La Dura, per sempre... Primera», escrivia Chanel per fer embogir els seus fans.

Chanel serà la primera convidada del Hormiguero

La nova temporada de l'Hormiguero ve més forta que mai. I per garantir un èxit aclaparador en la seva estrena, el programa de Pablo Motos comptarà amb Chanel Terrero com a convidada. Serà la primera aparició pública de l'artista en molt de temps.

Aquesta desaparició del focus mediàtic, va fer aixecar moltes sospites. Van ser diversos els mitjans que fins i tot van arribar a publicar possibles rumors d'un embaràs. Tot i això, tot era perquè l'artista estava a l'estudi preparant el seu primer treball discogràfic.

A l'entrevista, Chanel per fi revelarà els seus propers passos al món de la música. Els seus fans són molt actius a les xarxes socials, i volen gaudir de les noves composicions de la representant d'Eurovisió 2022.

Aquesta serà la segona vegada que Chanel visita el plató de Pablo Motos. La primera vegada, va ser només fa un parell de mesos, a l'abril. On Chanel va demostrar que no tenia pèls a la llengua i es va pronunciar sense por a les polèmiques que van passar al Benidorm Fest.

Chanel no té cap problema a afrontar les crítiques, ja ho va demostrar fa un parell de mesos. Abans que es convertís en una autèntica revelació a Eurovisió.

Disney fitxa Chanel Terrero

Chanel és ara mateix una de les artistes més sol·licitades. I ara, un nou projecte de la mà de Disney la tindrà molt ocupada les pròximes setmanes.

Fa uns dies, publicava a les xarxes socials: «D'aquí a uns dies em posaré a l'estudi per gravar una cosa que em fa moltíssima il·lusió». Després d'aquesta publicació, les xarxes es van començar a omplir d'especulacions.

Més tard la mateixa Chanel deixava entreveure a través del seu compte de Twitter, que el projecte seria la nova pel·lícula de Pinotxo. Així que és molt probable que Chanel posi la veu a la banda sonora de la pel·lícula en espanyol.