Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Nacho Palau rep un missatge que l'obliga a rendir-se en mig de la quimioteràpia

Nacho ha intentat guanyar-se el favor de la família Bosé

Nacho Palau està lluitant contra un càncer de pulmó i els seus éssers estimats saben que superarà la malaltia més aviat que tard. Ha estat ingressat una temporada perquè el tractament que segueix li ha deixat sense forces, però superarà aquest obstacle. És una de les cares més estimades de la crònica social, sobretot des que es va separar de Miguel Bosé, el pare dels seus fills.

Nacho Palau ha intentat mantenir un tracte cordial amb la seva antiga família política i ho ha aconseguit, però hi ha un tema que se li resisteix. Lucía Dominguín, germana del cantant, s'ha posicionat al costat de Miguel i no tolera que ningú no posi en dubte el seu comportament. L'artista ha concedit una entrevista a Déjate Querer i ha deixat clar que mai no donarà de banda el seu germà.

«Em va entristir molt la separació perquè Nacho és un gran noi, però això no vol dir que el meu germà sigui el dolent de la pel·lícula. Són coses de parella en què no et pots ficar», li ha explicat a Toñi Moreno al programa. L'escultor s'ha rendit: sap que mai no aconseguirà que Lucía expliqui la veritat, ella sempre mirarà per la privacitat de Miguel Bosé.

Nacho ha travessat moments delicats al costat del cantant i podria explicar tot allò que ha viscut al seu costat, però no ho farà mai. Li té un profund respecte perquè és el pare dels seus fills, per això mai n'ha parlat malament ni ha revelat cap secret. Ha estat acusat de ser-ne un aprofitat i podria demostrar que no és així, encara que ara ha de lluitar en una altra batalla més important.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau ha estat més de 20 anys amb el cantant. | Telecinco - Instagram

Palau, després de rebre el missatge de Lucía Dominguín, s'ha adonat que no hi té res a fer. La veritat mai no sortirà a la llum, però ara no li importa perquè té al cap un tema de vital importància: la seva recuperació. Està en plena quimioteràpia i els efectes són força durs, però tot està sortint bé i aviat hi veurà avanços.

Nacho Palau està intentant protegir el seu entorn

Nacho ha lluitat molt perquè el públic tingui clar què va passar després de la seva separació: Miguel es va emportar dos dels seus fills. Els periodistes que són amics de l'artista, com ara Lydia Lozano, insisteix que els quatre nens no eren de la parella. Segons la seva versió, sostinguda pels Bosé, Palau tenia dues criatures i la seva exparella, dos més, però no és així.

Nacho sap que Lucía ha parlat d'aquest tema a Déjate Querer i hi ha la possibilitat que no hagi explicat la veritat. Ella assegura que els quatre nens estan creixent junts, però no és així: Palau en té dos i en Miguel, dos més. L'exconcursant de Supervivientes s'ha rendit i no insistirà més sobre el tema perquè ara necessita tenir bona relació amb el cantant i estar en pau.

«Aquests nens s'han criat junts i junts es mantindran», ha explicat Lucía a l'última entrevista que ha donat a Telecinco. «Estan molt més temps units del que jo estava amb els meus germans i el nostre vincle és tremend». L'escultor sap que els seus fills s'adoren, encara que no oblida que Miguel no ha remat a favor d'aquest enllaç en certs moments.

Nacho Palau està reaccionant bé al tractament

Nacho es troba a mig camí d'acabar el seu procés de recuperació i les últimes notícies són força optimistes. El reporter Kike Calleja va revelar que havia ingressat en un hospital valencià, però afortunadament ha superat l'obstacle. El seu cos ha reaccionat bé als medicaments i ell ha recuperat la força necessària per continuar caminant.

«La família està animada i li estan ajudant moltíssim. El segueixen com la seva ombra. S'ha desinflat, es troba millor, li deixaran fer alguna sortida puntual per dinar o per a una passejada», va anunciar Alexia Rivas. El seu entorn està esperançat i sap que Palau no trigarà a reaparèixer per donar la gran notícia: la de la seva recuperació.

▶️ Vídeo del dia