Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raphael.

Raphael ja no amaga que té una nova il·lusió i la seva dona sap que tot ha acabat

Raphael afronta una nova i sorprenent etapa

Raphael és un dels artistes amb més trajectòria del nostre país. Sempre ha estat vinculat a molts projectes relacionats amb la música. I ara, amb 79 anys s'embarca en una nova aventura que tornarà a acostar-lo al gran públic.

Raphael ha fitxat per un dels programes estrella de la televisió, quant a temàtica musical. El cantant serà un dels assessors estrella de la nova edició de La Voz. D'aquesta manera, ha demostrat que no se li resisteix res.

Raphael afronta un nou i important projecte

Són moltes les especulacions que s'han dit sobre la figura de Raphael. En concret, sobre el seu estat de salut, les diverses xacres que ha patit van arribar a posar sobre la taula la idea de retirar-se'n. Tot i això, amb aquest nou projecte que està a punt de començar, ha esborrat per complet qualsevol dubte.

Raphael no podria estar millor acompanyat al programa. La nova edició de La Voz, que novament estarà conduïda per Eva González, comptarà amb assessors de la talla de Laura Pausini, Antonio Orozco, Pablo López i Luis Fonsi. La darrera edició va comptar amb grans noms com ara Beret, David Bisbal, Greeicy i María José Llergo. Així que, per a aquesta nova, havien d'estar a l'altura.

Raphael
Raphael afronta una nova etapa amb 79 anys. | GTRES

Raphael també compartirà plató amb Mala Rodríguez i Vanesa Martín, que també estan confirmades per a aquesta temporada. I a ells se li suma Lola Índigo, que fa molt poques setmanes va ser confirmada per la cadena. La data d'estrena encara no ha estat revelada, però s'espera que pròximament vegi la llum.

El paper que Raphael jugarà al programa serà clau per als concursants. Raphael haurà d'aconsellar i transmetre les idees als principals coaches de La Voz. Si algú ha d'aconsellar les noves generacions, sobretot de música, aquest és Raphael.

Raphael demostra que segueix sent una icona

Rapahel fa més de 60 anys que hi és als escenaris, a més sempre ha demostrat la seva passió per la televisió. Són diversos els programes en què ha participat, com ara els especials de Nadal, on cada any se li ret homenatge. O la seva pròpia sèrie documental, Raphaelismo de Movistar Plus.

Tanmateix, és cert que un programa com La Voz, que té una gran estrebada mediàtica, el tornarà a catapultar al cim de la popularitat. Aquesta, certament, ha estat la millor manera de respondre a tots aquells que pensaven que el cantant abandonaria els escenaris.

És evident que el cantant de Mi gran noche està vivint un dels seus millors moments. Recentment, s'ha confirmat que serà guardonat amb un premi a la seva trajectòria als prestigiosos Billboard Latin Awards. Natalia Figueroa, la dona del cantant, sap que la decisió que ha pres ha acabat amb tots els rumors. Ha assumit que els rumors han arribat al final.

Primer pla de Raphael.
Raphael ha desmentit tots els rumors de la seva retirada. | Xarxes socials

L'artista serà homenatjat per la seva «excepcional carrera professional i les seves contribucions artístiques i personals. I que gràcies a elles, s'ha desenvolupat la música llatina a tot el món». La cerimònia tindrà lloc el pròxim 29 de setembre al Watsco Center de Miami.

Davant la notícia del guardó, Raphael comentava: «El que és estrany és que jo conservi la força i la veu amb aquesta claredat… que és difícil. He tingut molta sort a la vida per això; també m'he sabut cuidar molt i ara recullo el fruit de tot això».

No hi ha dubte que Raphael pot presumir de tenir unes de les carreres més impecables del nostre país. A més, no només hi és reconegut pel seu talent musical, sinó també per la seva qualitat humana. L'artista sempre ha comptat amb el suport i l'estima del públic.