Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bernardo Pantoja pel carrer

Bernardo Pantoja, el pare malalt d'Anabel, descobreix què passa amb el seu primer net

Bernado Pantoja travessa un moment força delicat

Bernardo Pantoja ha rebut la visita de la seva filla després de mesos sense veure's. Així és, l'exconcursant de Supervivientes arribava directa a l'aeroport de Sevilla, on no va voler oferir cap mena de declaració als mitjans.

Bernardo es troba ingressat a l'hospital Vírgen del Rocío des de ja fa uns quants dies degut a una infecció. De fet, el seu estat de salut ha anat empitjorant les últimes setmanes.

Tot i el delicat estat de Bernardo, Anabel va decidir no cancel·lar les seves vacances per les Illes Balears. Una cosa que va ser objecte de crítiques a xarxes socials, i pels col·laboradors del seu programa Sálvame.

Bernardo Pantoja es troba molt delicat de salut

Tot i haver estat molt criticada per estar de vacances, sabent com es trobava el seu pare, Anabel no ha dubtat a anar a visitar el seu pare. La 'influencer' va compartir fins i tot una imatge al seu Instagramvestida amb un EPI. Així deixava constància de la seva visita, alhora que es defensava de totes les acusacions que s'hi han abocat.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja amb els seus pares Merchi i Bernardo Pantoja
Bernardo té un problema de salut molt seriós | Catalunya Diari

Anabel va mostrar estar molt emprenyada amb tot el que se n'havia dit en les últimes setmanes. Però, el que més ha dolgut a la col·laboradora, és que es dubti de l'amor que té al seu pare: «Estic farta que em jutgeu».

«No permetré que es posi la meva mare com es va posar. No em prohibeix res, m'ha inculcat estimar el meu pare, estar amb ell protegir-lo, fins on pugui», relatava l'exconcursant de Supervivientes.

Malgrat tot això, una de les acusacions que més li ha fet mal a la filla de Bernardo Pantoja, és que s'insinuï que el seu pare estava completament sol a l'hospital.

«Ven molt dir que està sol i que la filla està en un iot. Estic farta! A mi no m'ha de dir un programa on he d'estar. Estic cansada dels valors que m'heu de donar cada tarda. Tinc la meva vida i decideixo què fer i si m'equivoco, m'equivocaré» es defensava Anabel.

Bernardo Pantoja protegit per la seva filla

Anabel ha demostrat que en els moments més complicats, com el que està passant el seu pare, ella sempre hi serà. A més a més, la 'influencer' no dubta a defensar-se amb dents i ungles de tots els que l'ataquen.

«El meu pare fa força temps que està així, quan s'ha d'estar, hi soc. No he d'estar justificant, a qui no li agradi el que faig, que no em miri», assegurava la col·laboradora.

I és que, una de les paraules que més li han fet mal a la neboda d'Isabel Pantoja va ser les que va dir Carmen Alcayde. En concret, la periodista feia al·lusió al poc interès que havia demostrat per l'estat de salut del seu pare.

Davant d'això, la sevillana no dubtava a respondre: «Abans de parlar tens el meu telèfon, no estic muntada en un vaixell, estic fent coses importants. No m'he de justificar ni amb tu ni amb ningú», responia Anabel.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Bernardo Pantoja ja es troba amb la seva família| CatalunyaDiari

La veritat és que aquests mesos han estat molt durs per a la 'influencer', ja que ha estat a l'ull mediàtic, amb molts fronts oberts. Després de la seva participació a Supervivientes, Anabel ha acaparat tots els titulars de la premsa del cor. Per això va voler demanar disculpes per la seva actitud cap als col·laboradors de Sálvame.

«He petat, ho sento si us he faltat el respecte. No mereix ningú que entri així i menys vosaltres que esteu treballant. Però també heu d'entendre que és la meva vida i que vull defensar el meu pare i la meva mare per sobre de tot», explicava Anabel, en un to més calmat.

Ara, la neboda d'Isabel Pantoja té posades tota la seva atenció en el seu pare Bernardo Pantoja, i pensa estar cada dia que faci falta per estar al seu costat. I és que, és molt probable que aprofiti aquests dies per parlar amb el seu pare sobre els seus plans de futur amb el seu nou amor, Yulen Pereira. O fins i tot els seus desitjos de ser mare, que ja ha compartit més d'una vegada.