Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Chabeli Iglesias somrient i mirant a càmera

Chabeli Iglesias i l'intent de segrest que li impedeix tornar amb la seva família

Chabeli Iglesias ha començat una nova vida

Amb 14 anys, Chabeli Iglesias al costat dels seus germans posaven terra pel mig i s'allunyaven del seu país per instal·lar-se a Miami. Tot això va ser motivat per l'obsessió de Julio Iglesias per la seguretat de la família, després de l'intent segrest del seu pare en 1982.

«Marxar a viure amb 8 anys a Miami va ser dur perquè trobàvem a faltar la nostra mare. Vivíem amb el meu pare, però ell passava un dia al mes a casa. La veritat és que no el vèiem gaire», comentava Enrique Iglesias sobre aquest tema fa uns anys en una entrevista.

I és que només 6 anys més tard, Chabeli Iglesias va ser víctima d'un altre intent de segrest a Eivissa. Tot i que afortunadament tot va quedar en un ensurt i la policia va actuar amb rapidesa.

Després d'això, la resta dels germans van tornar a Madrid, i van començar a formar les seves vides entre les dues ciutats. No obstant això, Chabeli va optar per romandre a la ciutat americana, on a poc a poc es va anar trobant més còmoda. Avui dia, la germana de Julio Iglesias Jr. té una vida plena i feliç, juntament amb la seva parella Christian Altaba, i els seus fills Alejandro i Sofia.

Chabeli Iglesias prefereix estar lluny de la seva terra

Actualment, Chabeli Iglesias té un perfil mediàtic molt més relaxat encara que és molt activa a les xarxes socials. De fet, no dubta a compartir amb els seus més de 100k seguidors els seus grans dots com a interiorista.

Per Chabeli no va haver de ser fàcil marxar d'Espanya, tan petita, sobretot a causa d'unes circumstàncies tan convulses. A més a més, aleshores, podia presumir de ser una de les filles més famoses d'Isabel Presyler. I la premsa feia tot el possible per tenir una fotografia d'ella.

Tot i això, avui dia, sembla que la seva germana Tamara Falcó li ha pres el relleu. Sí, perquè és la filla d'Isabel Preysler que més rellevància té, no només a les xarxes socials, sinó també a la televisió.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó s'ha convertit en una de les 'influencers' de referència a Espanya | GTRES

Actualment, Tamara Falcó es troba en un moment pletòric tant al terreny personal com professional. El seu cor està ocupat per Íñigo Onieva i a l'àmbit professional, no li pot anar millor.

Acaba d'estrenar el seu propi reality a la plataforma de Netflix, amb un èxit aclaparador. A més a més, Tamara és una cara habitual de la nostra televisió, on sempre se la pot veure.

És cert que Chabeli Iglesias no està interessada a ser un personatge molt conegut, per això porta allunyada de tot allò relacionat amb la televisió, des de fa anys. Però sembla haver trobat a Instagram, un lloc fantàstic per connectar amb la resta del món, i publicar aspectes de la seva vida més desconeguts.

El seu contingut a les xarxes socials es basa sobretot a mostrar com és el dia a dia. Per exemple, fotografies passejant per la platja amb el seu  marit i els seus fills.

Així mateix, ens mostra com és la seva espectacular mansió de set habitacions, que hi està decorada exclusivament. I és que tant la decoració com l'interiorisme n'és una de les grans passions.

Chabeli viu una bonica història d'amor a Miami

Chabeli Iglesias va conèixer a qui es convertiria en la seva parella en un vol a Nova York en 2001. L'empresari d'origen mallorquí, Christian Altaba i Chabeli van contraure matrimoni a l'octubre d'aquell mateix any.

Va ser un casament molt íntim, tant que només van assistir els seus pares i Julio José. I a partir d'aquí, va començar tota una història d'amor fins avui. Així les coses, Iglesias és un dels rostres més emblemàtics de la premsa del cor, per això els seus passos continuen generant interès.