Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fran Rivera seriós.

Francisco Rivera i Lourdes Montes reconeixen que han de tallar perquè no hi ha diners

El matrimoni ha hagut de prendre una decisió dràstica

Francisco Rivera i Lourdes Montes ja porten més de deu anys d'amor. I cada cop que el torero és preguntat per la seva relació, només té paraules d'amor cap a ella. En una recent aparició de Fran Rivera al programa Déjate querer, el torero no va dubtar a confessar com d'enamorat està de Lourdes.

El torero va dir que ella sens dubte havia estat el veritable «Euro Milions». I és que des que l'advocada sevillana va arribar a la seva vida, tot ha estat meravellós. Els seus dos fills, Carmen i el petit Curro, són els eixos principals del matrimoni.

«A mi m'encanta dormir tots junts, tots quatre, fem collit amb els nens. Però si fos per mi jo posaria un tatami i dormíem tots barrejats», comentava Francisco Rivera sobre la seva vida familiar.

Francisco Rivera i Lourdes han afrontat un dur revés

Sens dubte, la família és el lloc on un recorre quan alguna cosa va malament. I molt probablement això és el que li haurà passat al toreig i a l'advocada, després de l'última garrotada, que ningú podia predir.

Fotomuntatge de Fran Rivera i Lourdes Montes
Lourdes Montes i Fran Rivera es queden sense patrocinador per a la festa| Catalunya Diari

En plena temporada de curses de braus, aquest dissabte 3 de setembre se celebra la famosa Goyesca a Ronda (Màlaga). I darrere d'ella, com és habitual any rere any, la festa organitzada per Francisco Rivera. Tot i això, aquest any la tradicional celebració organitzada pel torero, ha hagut de ser cancel·lada en l'últim moment.

Estava planejat que més de 300 convidats anessin a la festa de Francisco Rivera, puix que l'esdeveniment es duria a terme al Convent de Santo Domingo. Però un contratemps d'última hora ha portat el torero a donar per cancel·lada la celebració.

El que sens dubte ha sorprès més els convidats, és que s'hagi cancel·lat 48 hores abans de la celebració. I encara més, la manera com s'ha fet. Segons ha revelat la revista Lecturas, Francisco Rivera hauria enviat un whatsapp anunciant la cancel·lació, i sense especificar el motiu exacte:

«Ho hem comentat entre els que anàvem i ens ha sorprès molt la cancel·lació d'aquesta festa dos dies abans. La gent que ve s'organitza sobre la base que aquesta nit acaba tard. La immensa majoria reservem hotel a la zona amb força temps d'antelació, quan rebem la invitació. És una despesa que ja està feta», explicava un dels convidats a Lecturas.

Francisco Rivera sense pressupost per organitzar la seva mítica festa

Tot i que el torero no feia cap al·lusió al motiu pel qual s'havia cancel·lat la festa, la revista Lecturas ha pogut tenir accés de primera mà a les raons. I tot apunta que la manca de patrocinador ha fet inviable la celebració de la festa.

Foto de Lourdes Montes i Fran Rivera.
Francisco Rivera i Lourdes Montes no podran ser els amfitrions de la Goyesca | GTRES

Un important empresari malagueny era l'encarregat de posar els diners perquè aquesta celebració passés, però, tot i això en l'últim moment, hauria cancel·lat participar-hi. Davant d'això, Fran Rivera es va veure incapaç de posar assumir ell mateix amb el pressupost que una festa de tal magnitud necessita. Així que, l'opció més acord ha estat la seva cancel·lació.

Sens dubte, això haurà suposat un cop dur per al matrimoni de Francisco Rivera i Lourdes Montes. Sí, perquè durant anys, porten exercint d'amfitrions en aquesta arxiconeguda celebració.

L'any passat va ser l'esdeveniment de l'any a la localitat de Ronda, de fet, fins i tot Hubertus von Hohenlohe va arribar a ser-hi. Tot i això, aquest any, la ja coneguda com a festa «post-Goyesca» es quedarà sense celebrar-se.