Irene Rosales

Irene Rosales revela que no parlarà més amb Kiko Rivera perquè ell vol separar-se

Irene Rosales sap millor que ningú que la situació és molt delicada

Irene Rosales va abandonar els mitjans de comunicació perquè no volia donar explicacions sobre la seva vida privada, però el remei no ha servit. Encara que ja no és col·laboradora de Telecinco, el seu nom segueix en boca de tothom perquè la família Pantoja està d'actualitat. Fent gala de la prudència que la caracteritza, Rosales mai ha donat la seva opinió sobre certs temes.

La dona de Kiko Rivera ha confirmat, gràcies a les paraules d'Isa Pantoja a El programa de AR, que la separació de moment segueix endavant. La jove tertuliana no vol saber res de Kiko Rivera, ja que va explicar en una revista que va intentar treure's la vida al domicili familiar. Isa nega que aquesta informació sigui certa i assegura que mai ha pensat a rendir-se, sinó que sempre ha volgut lluitar.

Isa Pantoja i Irene Rosales
Irene Rosales sap que la seva cunyada ha pres una decisió sense tornada | CatalunyaDiari

Irene sap que la situació és força seriosa, el seu marit ha comès un error molt greu i no sap com solucionar-ho. Tot i això, el DJ s'ha posat en contacte amb la seva germana i ella no li agafa el telèfon, no vol parlar amb ell i ha deixat clar que manté la seva postura. Joaquín Prat, en la seva última aparició al programa de Telecinco li ha preguntat si seguia dolguda.

Irene, igual que la resta d'espectadors del canal, ha tingut l'oportunitat d'escoltar les paraules d'Isa. I és que reconeix que s'ha tornat més tolerant, però assegura que continua molesta i que no se sent preparada per tornar a tractar amb Kiko.

«No he canviat res, ell està actuant com vol i no m'està perjudicant, però hi ha coses que no està fent res de dolent. El pobre home se n'ha anat de vacances, potser ara ha canviat una mica, ara que ho dius sí», li ha dit a Joaquín Prat.

▶️ Vídeo del dia

Irene Rosales assumeix que el final és a prop

Irene ha confirmat, després de veure la darrera intervenció d'Isa Pantoja als matins de Telecinco, que la relació s'ha acabat. No parlarà amb Kiko Rivera en una llarga temporada, de fet no en vol saber res i la seva intenció és separar-se el màxim possible. «No està a la meva ment despenjar-li el telèfon, però m'alegro de les coses bones i no m'alegro que li passi res de dolent», deia.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales sempre estarà a prop del seu marit| CatalunyaDiari

Rosales es va posicionar al costat del seu marit durant aquesta guerra i la seva postura li va jugar una mala passada: va rebre massa crítiques. Abans tenia molt bona premsa, però els espectadors s'han adonat que no és tan bona com vol fer entendre. Segons el paparazzi Pablo González, és una de les grans responsables de la nul·la relació entre Kiko i Isabel Pantoja.

La nora de la cantant ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies, ja que mai no respost els seus rivals. És cert que cada vegada hi ha més persones que en dubten, però la seva posició sempre és la mateixa: manté les distàncies amb tots. No li ha servit allunyar-se de la televisió, així que no seria estrany que tornés en qualsevol moment.

Irene Rosales està al corrent dels nous problemes

Irene sap que la seva família política està més revolta que mai, de fet la seva cunyada no només ha parlat de Kiko Rivera. La col·laboradora ha aprofitat la seva presència a El Programa de Ana Rosa per parlar dels problemes d'Anabel Pantoja.

«Jo conec la història que hi ha, llavors per això sé que Anabel n'està pendent, tant de la seva salut com de les despeses econòmiques. Hi ha una situació que no és la de pare i filla corrent, però no ho diré perquè la meva cosina mai ho ha dit. Jo crec que ella s'està portant força bé, quan pugui anar-hi perquè la seva consciència està força tranquil·la», opinava.

Rosales sap que la cosina del seu marit té moltes possibilitats de deixar les Canàries, Isa li ha recomanat que es mudi a Madrid. «Ha de decidir si es queda a les Canàries o si es muda a Madrid, jo crec que es mudarà perquè els seus treballs són compatibles», concloïa.