Rafa Mora

Rafa Mora revela el seu futur a Telecinco després de saber que el volen acomiadar

Rafa Mora, malgrat tot, està feliç per la seva nova situació

Rafa Mora ha viscut uns dies molt durs, ja que el seu lloc com a col·laborador de Sálvame ha estat a la corda fluixa. Els directors i els companys del programa s'han posat en contra pel seu comportament. Tot i això, al final, ha aconseguit no ser acomiadat i això el fa feliç. És més, està tan content que així ho ha manifestat públicament i, al mateix temps, mostra una altra vegada el seu ego i la seva manca d'humilitat.

Rafa Mora aconsegueix quedar-se a Telecinco

L'extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa (MYHYV) ha estat, per segona vegada, a punt d'acabar la seva trajectòria a Sálvame. L'equip del programa va decidir estudiar la seva continuïtat després que els col·laboradors i els espectadors se'n mostressin farts. En concret, van dir que estan cansats dels seus insults, les seves maneres, els seus atacs a certs integrants de l'equip i dels seus comentaris masclistes, classistes i, fins i tot, homòfobs.

Fins a tal punt va arribar la situació que la directiva va estar a un pas de decidir que marxés. A més a més, li van trobar substitut i ho van posar a les mans del públic, que havien de votar a les xarxes si preferien Rafa o Labrador. Finalment, l'audiència ha optat perquè sigui Rafa qui continuï, amb un ajustat 50,3 %.

Un percentatge que, després de ser revelat, ha provocat el somriure del valencià i la tranquil·litat. Per això, no ha dubtat a manifestar: «Haters, esteu perdent força. Si algú vol parlar coses de la meva vida privada, poseu-vos en contacte amb mi que tinc moltes coses que us poden interessar».

Això sí, se li ha donat un toc d'atenció i se li ha demanat que rebaixi les formes i els comentaris. En cas contrari, té la porta oberta per marxar. Tot i el patiment i la tensió que ha viscut aquests dies per la situació, ara està tranquil, relaxat i molt satisfet. I així és com s'ha mostrat davant d'Europa Press: «Estic bé després d'una setmaneta complicada. Estic genial, ja han passat la pilota a un altre».

Rafa Mora torna a ser qui era

El col·laborador de Telecinco ja ha tornat a ser qui era traient el seu egocentrisme i els seus aires de superioritat. Ha dit: «Ha estat una setmana brutal. Deien que l'audiència no m'estimava, però ha estat la setmana que hem fet més audiència des de fa mesos. No deixo el meu lloc pel bé de tots. Espero que el programa duri molts anys i que jo hi estigui amb ells».

A més, ha deixat clar que: «em van fer dubtar sobre l'afecte de la gent. En el dia a dia, la gent m'adora, però hem fet rècord d'audiència a Sálvame, fins i tot al Sandía. Som un número i vet aquí. A Rafa el volen i, a més, prou».

Sobre el seu comportament a l'espai ha reconegut que «si m'heu vist aquests dies, he abaixat una mica el to, no em queda més remei que seguir millorant i ho tindré en compte». I tampoc no s'ha oblidat de fer menció sobre la manera com els seus companys han abordat la seva situació. Amb total sinceritat, ha reconegut: «Hi ha alguns que, sens dubte, no han estat a l'altura».

De la mateixa manera, ha aprofitat per resoldre qualsevol mena de rumor de crisi amb la seva parella Macarena. En aquest sentit, ha afirmat: «Només vam tenir un problema normal, com tenen totes les parelles».

▶️ Vídeo del dia