Olga Moreno

Olga Moreno, impacient per veure si el metge aprova l'embaràs i el bebè surt bé

Olga està desitjant escoltar els especialistes

Olga Moreno va cridar l'atenció de la premsa des del primer moment que va començar a sortir amb Antonio David Flores, pare de la seva filla Lola. Els mitjans es van fer ressò de la seva presència i es van adonar que era un personatge força atractiu. A poc a poc, ha anat guanyant pes i, actualment, és una de les cares més cotitzades, per això amb prou feines pot tenir secrets.

Olga Moreno es va sotmetre a una operació estètica fa uns mesos que va ser força delicada, ho va fer de la mà de Rocío Flores. La influencer va confessar que el procés de recuperació havia estat tan dur que estava penedida d'haver-ne fet el pas. És cert que el seu aspecte ha canviat de forma radical, però potser no ha valgut la pena tant de patiment.

Olga està preocupada perquè Rocío li ha hagut de fer una pregunta força seriosa al seu metge i ja té la resposta que buscava. La col·laboradora va reconèixer que tenia por de saber quins efectes tenia l'operació en un futur embaràs. Va passar per quiròfan per canviar el seu cos i després es va adonar que podria ser contraproduent, però no volia resoldre el seu dubte.

Olga sap que la seva antiga fillastra va accedir que els seus seguidors li preguntessin pel tema i ella va respondre totes les preguntes. Un dels seus fans va voler saber què passaria amb el seu bebè, ja que el seu cos havia canviat molt en un espai de temps molt curt. «La veritat que no ho he volgut preguntar a la meva doctora perquè em fa por saber la resposta, a la següent revisió ho pregunto», va respondre.

Moreno està desitjant que els especialistes aclareixin la situació, ja que sap que Rocío vol ser mare en un futur pròxim. El primer a parlar d'aquest tema va ser Antonio David Flores, que va reconèixer que la seva petita tenia un instint maternal molt desenvolupat. «Sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi», va comentar en una de les intervencions.

Olga Moreno sempre ha mirat pel bé de la seva família

Olga s'ha separat d'Antonio David, però continua tenint una relació molt especial amb els fills de l'antic tertulià de Sálvame. No hi ha renunciat, sobretot a Rocío, ja que sempre han estat unides per una cosa molt especial que mai s'apagarà. Està desitjant que vagi a consulta a preguntar pel seu futur nen, vol que tot surti bé.

Moreno ha rebut moltes crítiques, sobretot per part de Rociíto, però l'única cosa certa és que simplement s'ha limitat a donar amor. Sap que els nets de La más grande han travessat situacions convulses, per això ha intentat ser tan comprensiva. De fet, en un primer moment no tenia bona relació amb la seva fillastra, encara que el pas del temps les va convertir en inseparables.

Rocío Flores
Olga Moreno sap que la filla del seu exmarit està preocupada. | Mediaset

L'empresària, fent gala de la solidaritat que la caracteritza, ha estat atenta a la recuperació de Rocío Flores. La influencer està tan recuperada que va posar a la portada de Semana en banyador i va demostrar que l'operació havia estat un èxit. El seu cos ha canviat completament, ja no és la mateixa i està disposada a fer qualsevol cosa per demostrar-ho.

Olga Moreno també hi va estar força malament

Olga va decidir passar per quiròfan per fer-se la mateixa operació de Rocío i ella també hi va estar realment malament en veure'n les conseqüències. És cert que la seva figura ha millorat notablement, però la recuperació ha estat lenta i dolorosa. També és veritat que compta amb avantatge, ja que no pretén quedar-se embarassada, així que no té les mateixes preocupacions de la influencer.

Moreno estarà al costat dels seus sempre que ho necessitin, de fet, continua tenint molt de contacte amb Antonio David Flores. Sap que necessita que la relació amb ell siguicorfial perquè hi ha una persona que sempre els unirà: Lola Flores, la petita de la família. Pel bé de la menor, han arribat ràpidament a un acord de separació, tot i que encara no han signat res.

▶️ El vídeo de la setmana